2777
2789
عنوان

مخفی کاری😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 83 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرت خجالت باید بکشه. واسه چی گردش حساب گرفته

زرنگه دیگه لابد فهمیده دروغ میگم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خوب تو همون پله خودت باش اما دوربین دستت باشه

اوه چه جمله ای🙌🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
نمیخوتد ذخیرش کنی

دقیقا یه بار که مادرش بهش یاد میداد خودم شنیدم با گوشام اما اخه پولم دستم میده ببین الان تو کارتم ۴۰۰ دارم تو کمدمم ۵۰۰ دارم خودش داده بهم و عیدی هامم هست بهشم گفتم عینک دودی میخرم باهاش اما حسابش دستشه دیگه 😂منم ۵ میلیون مخفی دارما 

حالا ما یه فامیلامون هرچی میخرید قیمتش رو به شوهرش کمتر میگفت که شوهره بهش نگه چرا گرون خریدی یه فامیلم داشتیم برعکس این بود مثلا ۲۰ تومن چیز میخرید به شوهره میگفت ۳۰ تومن شده.۱۰ تومنشو برای خودش برمیداشت.من اصلا اهل هیچکدوم نیستم 

همسرم   همه زندگیمه.آقامه خانومشم  
اوه چه جمله ای🙌🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

من همیشه ۵ پله پشت شوهرمم اما یه دوربین دستمه که دورتر از اون رومیبینم 😂

حالا ما یه فامیلامون هرچی میخرید قیمتش رو به شوهرش کمتر میگفت که شوهره بهش نگه چرا گرون خریدی یه فام ...

من پول کلاس هنریمو کم گفتم بهش بالتخره هر کس یه مدله خود شما نی نی سایت رو نگفتین اما من گفتم 

دقیقا یه بار که مادرش بهش یاد میداد خودم شنیدم با گوشام اما اخه پولم دستم میده ببین الان تو کارتم ۴۰ ...

به نظر من پس انداز مخفی برای زن لازمه آخه میخوایم با پولامون فرار کنیم بریم خارج که.یا روز مبادا به خودشون میدیم یا یه وقتی زن یه خرجی داره که نمی تونه به شوهرش بگه از اون پول خرج میکنه

من پول کلاس هنریمو کم گفتم بهش بالتخره هر کس یه مدله خود شما نی نی سایت رو نگفتین اما من گفتم 

آره عزیزدلم هرکسی شرایط خودشو میبینه دیگه .مثلا من شوهرم با خرج ومخارج مشکلی نداره ولی دوست نداره من فضاهای مجازی زیاد باشم مخصوصا اگه مرد هم توی همون فضا باشه.مثلا گروه های خانوادگی رو بخاطر پسر دایی هام نمیزاره برم

من همیشه ۵ پله پشت شوهرمم اما یه دوربین دستمه که دورتر از اون رومیبینم 😂

احسنت👏🏻👏🏻👏🏻

به نظر من پس انداز مخفی برای زن لازمه آخه میخوایم با پولامون فرار کنیم بریم خارج که.یا روز مبادا به ...

دقیقا من الان خرج کلاس نقاشیمو  نصفشوخودم میدم در هر حال خرج خونه یا زن خودش میشه دیکه 😆