2777
2789
عنوان

دخترا کی بلده اینو واسم حل کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 49 پست
خواهر حالا من اسکرینشو میگیرم تا حالمو اومد سرجاش برات حلش میکنم پیوی میفرس😘

خب روی ی کاغذ واسم حل کن بفرست اینجا.. ثواب کن خووو دو تا عدده 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 

عزیزم خو شش به دو میشه تو صورت ۶! تو مخرج هم شش منهای دو فاکتوریل در دو فاکتوریل 

تو صورت میشه شش ضرب در پنج ضربدر چهار فاکتوریل که چهار فاکتوریل با چهار فاکتوریل تو مخرج ساده میشه ...شش  صورت هم با دو ففاکتوریل مخرج ساده میشه سه ...پس تو صورت داریم سه ضربدر پنج که میشه ۱۵ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اول کل احتمالات بدست میاره میشه ۵۵. این عدد میره تو مخرج کسر حالا برای صورت کسر موارد الف و ب و ...

میدونم.. ی جا گفته دو مهره هرنگ سفید ک میشه 10.. بعد دو مهره سیاه.. ک دو مهره به 2 مهره سیاه شده 15.. خب چجوری

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 

عدد بالایی رو به اندازه عدد پایینی باز کن مثلا اگر ۳ از ۶ باشه ۶ رو سه بار باز کن ینی ۶در ۵ در ۴ و بعد توی مخرج هم خود ۳ رو باز کن ینی ۳ در ۲ در ۱ حالا هر کدوم از عددای صورت و مخرج باهم ساده میشن ساده کن و جواب رو بدست بیار

اینجا که دو از ۶ هست اول توی صورت ۶ رو دوبار باز کن میشه ۶ در ۵ بعد توی مخرج هم دو رو باز کن که میشه ۲در ۱ حالا توی صورت داری ۳۰ توی مخرج داری ۲ میشه ۱۵

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰

بچه ها من یادم رفته چند ساله نخوندم.. من فک میکردم پنج با دو پایین ضرب میشه  و شش با دو پایین. 😩

بچه ها من یادم رفته چند ساله نخوندم.. من فک میکردم پنج با دو پایین ضرب میشه  و شش با دو پایین. ...

پست منو بخون متوجه میشی اگر سوالی بود بپرس بهت بگم

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰
عدد بالایی رو به اندازه عدد پایینی باز کن مثلا اگر ۳ از ۶ باشه ۶ رو سه بار باز کن ینی ۶در ۵ در ۴ و ب ...

مرسی عزیزم متوجه شدم.. خیلی خوب توضیح دادی 

پست منو بخون متوجه میشی اگر سوالی بود بپرس بهت بگم

اگر مشکلی داشتم جایی میتونم ازت بپرسم آجی؟