2777
2789
عنوان

دخترا کی بلده اینو واسم حل کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 49 پست

توضیح شاید حس کنی زیاده ولی سریعترین راه برای رسیدن ب جواب همینه تو همه ی ترکیبات

حالا  ی چنتا ترکیبم حالت خاصن و معلومه جوابشون مثل همین دو از ان /ان منهای دو از ان/صفر از ان/یک از ان/ان منهای یک از ان/و....

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توضیح شاید حس کنی زیاده ولی سریعترین راه برای رسیدن ب جواب همینه تو همه ی ترکیبات حالا  ی چنتا ...

ممنون عزیزم.. دارم سال سوم رو دوره میکنم یادم رفته بود 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
توضیح شاید حس کنی زیاده ولی سریعترین راه برای رسیدن ب جواب همینه تو همه ی ترکیبات حالا  ی چنتا ...

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 

میگم جواب من شد 330.. شما ک 33 شده.. من کجا اشتباه کردم. هرچی ساده کردم شد 330

میگم جواب من شد 330.. شما ک 33 شده.. من کجا اشتباه کردم. هرچی ساده کردم شد 330

درست حل کردی عزیزم من حواسم نبوده ۱۰و ضرب نکردم ۴قط۱۱و ۳رو ضرب کردم

کل غلطای ریاضیم سر همین حواس پرتیمه😐💔

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

درست حل کردی عزیزم من حواسم نبوده ۱۰و ضرب نکردم ۴قط۱۱و ۳رو ضرب کردم کل غلطای ریاضیم سر همین حواس پر ...

میدونی چند بار هی پاک کردم نوشتم ولک.. گفتم اشتباهم کجاس🤪

2790
2778
2791
2779
2792