2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من که خیلی خستم دیگه وا دادم حال ندارم دستامم بشورم دیگه

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

خیلی

خیلی 

خیلی

اصلا دوست ندارم حتی نونم بخریم دوست ندارم سوپری بریم دوست ندارم دستشویی بریم هیچی خسته شدم از بوی وایتکس و الکل و وقت گذاشتن برا اینکارا اخرشم استرس ک مبادا دستمو زدم به دستگیره یخچال یا به کابینت یا.....

خداروشکر که دارمت❤❤💙

منم واقعا خسته شدم ترجیح میدم چیزی نخرم که باز لازم باشه ضدعفونی کنم😢با اینکه از اولم آدم تمیزی بودم الان دیگه کم آوردم دوس ندارم برم بیرون که باز مجبور بشم همه چی رو ضد عفونی کنم همش به اونایی فک میکنم که قبل این ماجرا وسواس داشتن الان دیگه میخوان چیکار کنن

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

پوست دستام قلفتی شده می سوزه، تازه اینا به کنار من از تذکر دادن خسته شدم همش با بابام جنگ اعصاب دارم 

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

منم خسته شدم  دیگه  دستامم  به زور میشورم  بنظرم وقتی تو خونه ایم  دیگه هر لحظه ضد عفونی کردن لازم نیست فقط  اگه خرید داشتین تمیز   ضد عفونی کنید 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

بابام خودش سن و سالی ازش گذشته ، تازه رفته حموم بعد تو هوای سرد رفتیم بیرون خرید یه دستکش فقط دست کرده بعد با اونهمون دستی که دستکش نداره به همه جا زده بعد میزنه به ماسک ش لحظه تحویلم خیلی دلم گرفته بود با غصه گذشت

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
بابام خودش سن و سالی ازش گذشته ، تازه رفته حموم بعد تو هوای سرد رفتیم بیرون خرید یه دستکش فقط دست کر ...

ای بابا همه همینن شوهر منم رعایت نمیکنه مثلا من حاملم خودتو اذیت نکن میخوای بترسونیش فیلم اینا که کرونا گرفتن خاکشون میکنن نشونش بده به خودش میاد 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه