2777
2789
عزیزم خانواده ام قبول نمیکنن باید قبل از تشریف آوردن به منزلمون باید بهشون بگیم من مشکل شنوایی دارم ...

کسی که اینقدر احمق که به خاطر مشکل شنوایی نمییاد همون بهتر نیاد...گوشم عین چشم ...چه فرقی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشک ما هم متخصص زنانه 34سالشه

دوران اینترنی ش خواستگار زیاد داشت زد کرد درس بخونه الان میگه هییییچی ندارم

باورم نمیشد ولی گف کسی به خودش اجازه نمیده بیاد 

واقعا هم هنینطوره

اخه مرد تا 40سالگی ک نمیمونه بگیرتش اونایی هم ک سنشون 34باشه میره یه پزشکی بگیره سنش کمتر باشه

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اكثرشون مجردن

چون طرف یه کارشناسی یا ارشد گرفته فکر میکنه که مثلا دانشمند بزرگی شده و به هر خواستگاری حتی اگر خوب باشه جواب نمیده

یعنی خودش رو خیلی دست بالا میگیره و یه جور غرور کاذب یا همون اعتماد به سفق خخ داره

چون طرف یه کارشناسی یا ارشد گرفته فکر میکنه که مثلا دانشمند بزرگی شده و به هر خواستگاری حتی اگر خوب ...

اینطوری نیست الن دیه دخترام شرایطو درک میکنن بعدشم هرکس درس میخونه برا خودش میخونه منتیم نیس

چون طرف یه کارشناسی یا ارشد گرفته فکر میکنه که مثلا دانشمند بزرگی شده و به هر خواستگاری حتی اگر خوب ...

بحث خود گرفتن نیست قبول کنید دختری که تحصیلات بالا داره و شاغل هست هرگز نمیتونه با یک پسر دیپلمه یا کسی که شغل درستی نداره ازدواج کنه من خودم اکثر موردا که می بینم فقط طرف بخاطر اینکه میخاد مسیولیت مالی زندگیش را بندازه گردن من میاد سمتم و جالبه اکثرشونم سنشون بالاتره و این یعنی تنبلی مردان جامعه که فقط دنبال شکارن. همه را گردن دخترا نندازید مردا هم واقعا نمیخاند مسیولیت قبول کنن 

۲۳ اردیبهشت میشم۲۴

منم تو همین سن ازدواج کردم.با اینکه ظاهرم بد نبود فوق لیسانس داشتم هیچکی رسمی نبود فقط در حد دانشگاه...یدفعه در عرض2ماه 3تا خواستگار عاااللییی بود اومدن برام اینقدر هول شده بودم دوسداشتم به همشون جواب مثبت بدم😄😄😄بالاخره یکیشونو انتخاب کردم الانم خیلی ها که متلک میگفتن که آخی ان شالله تو هم عروسی میکنی تو کف هستن.حالا انگار شوهر کردن هنره.خب بابا بالاخره ادم یکیو پیدا میکنه دیگه.

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)