2777
2789
بشینید چند بار گفتگوهاتونو با کیس هایی که اومدن مرور کنید حتما اون نقطه تاریک رو پیدا میکنید

باورت ميشه تا الان به اين سن رسيدم يه خواستگار از يه روز بيشتر نبوده فقط يكي خواست باهام حرف بزنه كه من نخواستم چون ٩سال پيش طلاق گرفته بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهومم...میگن اون درس خونده معلوم نیست چطوریه...درحالی که من خانوادم میگن کم ساده باش یه کم به خودت ب ...

اره مثلا من دیدم میگن دختره درس خونده سرکار رفته معلوم نیستا چیا دیده و چه کاراکرده😂🤦

عزیزم مجبور نیستی همون اول مشکلتو بگی ...بزار بییان ببینن  که مشکل خاصی نداری

عزیزم خانواده ام قبول نمیکنن باید قبل از تشریف آوردن به منزلمون باید بهشون بگیم

من مشکل شنوایی دارم البته تحصیلکرده ام اگر خانواده فهمیده بودن شرایط منو قبول میکرد میومد . کسانی که شرایط منو درک نکردن و به راحتی رد کردن یعنی خانواده فهم و شعور نداشتن

مگه میشه؟

بله میشه من از بچگی باورم در مورد پول خوب بود زندگی سختی گذروندم ولی به پول رسیدم اما در مورد ازدواج تفکرم همیشه این بود زندگی متاهلی یعنی جنگ و دعوا اطرافیان و زندگی هاشون این را به من القا کردن چون معمولا تو همین سایت هم دقت کنید اکثر متاهلین از مشکلات و حیانتهای شوهراشون میگن هیچکی از خوشی هاش نمیگه همه اینا تو ناخوداگاه ادم میشینه و میشه باور غلط و همین باورهای غلط باعث میشه ادم درستی هم سرار راه ادم قرار نگیره و روزبروز عزت نفس و اعتماد بنفس ادم کم میشه که همینم خودش باعث میشه بیشتر موردهای بدرد نخور سر راه ادم سبز بشه چون روحیه خودباوری و خود دوست داشتن را از دست دادیم و دنبال کسی هستیم که بهمون مهر و محبت کنه و این عقده باعث وایستگی فرد به جنس مخالف میشه هر جا هم وابستگی پیش بیاد طرف بیشتر دور میشه این نظر من هست

٢٤

سنی نداری عزیزم من فکر کردم دهه ۶۰ هستی شما نباید از دلان اعتماد بنفست را از دست بدی. سعی کن رو نکات مثبتت تمرکزت را بزار و یقین داشته باش کیس مورد نظری که ملاکهات را داشته باشه میاد بنظر من تعداد خواسگار مهم نیست بکی باشه و همونی باشه که ادم میخاد