2777
2789
عزيزم حالا مگه همه پزشكا با فرهنگن يا خيلى افراد خاصين ؟ درامدى هم ندارن باور كن كليا بيكارن ، و اين ...

بابارزیدنتن چهارروز دیگه پول پارو میکنن

فرهنگشونم نمیتونم تعیین کنم  ولی خب من کسایی رو که دیدم از خانواده های خیلی فرهیخته بودن اما مثلا پسره تنها معیارش خوشگلی و دسپخت بود من خودم بهش گفتم چرا فلان همکلاسیتو نمیگیری میگفت نه زن شاغل خوب نیست نمیتونه به زندگی برسه دختری که تاالان درس خونده چیزی بلد نیست و متاسفانه چیزی که من میبینم نوددرصدشون تفکرشون همینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما الویتتون بالاست یا میگید طرفم باید رسمی باشه  من یکی از دوستان قراردادیه رفته بود معارفه ...

نه من اصلا اینجوری فکر نمیکنم،رسمی و قراردادی و شرکتی هیچ فرقی باهام ندارن ولی نمیدونم چرا اصلا سر نمیگیره...

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

درود؛

ببین دختر خوب، فقط میخوام این چنتا نکته رو بگم که یکم بهتر به خودت فک کنی 

نفر اول زندگیت کیه؟ قطعا خودت 

اگه «تویی» نباشه همسر بودن هم معنا نداره

پس قدم اول عشق ورزیدن به خودته، نباید دوست داشتنت رو به خاطرخواهی یک پسر محدود کنی، چرا ارزش خودتو منوط به تأیید طرف مقابل میدونی و فک میکنی خوب نیستی؟! 

تو فوق العاده ای

به خودت احترام بذار

دختری که خودش رو دوست داشته باشه، برای حال خوبش وقت بذاره، اعتماد ب نفس داشته باشه، ثبات داشته باشه، هوشمندانه و منطقی عمل کنه، با اصالت زندگی کنه، حس خوبی داشته باشه، همیشه قابل افتخاره و در زمان مناسب کسی رو خواهد داشت که لیاقت داشتن این دختر رو داره...

ذات زن فی نفسه ارزشمنده ...

نگران هیچی نباش، زمانبندی خدا فوق العاده ست ...

خوشبخت باشید 🍃🌸

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
باورت نمیشه ما بچه های پزشکیمون هرکودوم ازدواج میخاستن بکنن یا دوست دختر داشته باشن اکثر یه رشته بیخ ...

واااا 

خودشون تحصیل کرده بودن؟

قبول دارم حرفشون بالاخره دختری ک تحصیلات داره چندین پله از دختری ک تحصیلات نداره بالاتره و مستقل تر و ازادتر خواستهاشو بیان میکنه

اما این طرز فک خوب نیس اتفاقا باید هردو تحصیل کرده باشن هر دو کار خوب و ابرومندانه داشته باشن بهم وفادارباشن تا زندگی خوبی رو داشته باشن 

اره خب بعضيا خيلي افاده اي ان

الانم دوستم خودش منصب حقوقی داره اون خانم مجرد مونده فقط ببخشید بعضی خانوما نشسته یکی همه چی تمام بیاد هیچ کس از ۱۰  نمره ۱۰ نمیگیره

خب شانس دارن من کوچکترین مشکل رو دارم وقتی که خواستگارم زنگ میزنه مشکل کوچولو بهشون بگیم به راحتی رد ...

عزیزم مجبور نیستی همون اول مشکلتو بگی ...بزار بییان ببینن  که مشکل خاصی نداری

نه من اصلا اینجوری فکر نمیکنم،رسمی و قراردادی و شرکتی هیچ فرقی باهام ندارن ولی نمیدونم چرا اصلا سر ن ...

بشینید چند بار گفتگوهاتونو با کیس هایی که اومدن مرور کنید حتما اون نقطه تاریک رو پیدا میکنید