2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نميدونم چرا هميشه سهم اينجور ادما تنهاييه

اره ب خدا من انقدر زورم میگیره دختر تحصیل کرده خوشگل خوش اخلاق خانواده خوب. بعد پسرای پزشکیمون میرن سمت دخترایی که فقط پلنگ طورن یا زیادی بچه ان و درسی نخوندن

باورت نمیشه ما بچه های پزشکیمون هرکودوم ازدواج میخاستن بکنن یا دوست دختر داشته باشن اکثر یه رشته بیخ ...

عزيزم حالا مگه همه پزشكا با فرهنگن يا خيلى افراد خاصين ؟ درامدى هم ندارن باور كن كليا بيكارن ، و اينكه بازم در اين مورد دوستاى من اينطور نبودن 

من در كل ناراحتيم اينه كه دخترا خيلى خودشونو دست كم ميگيرن ، اخه چرا بايد به خاطر ازدواج ادم بگه كاش درس نميخوندم مگه برده ايم ما 😭، و اصلاً نميتونم با پسرى كه بگه من خوشم نمياد زنم شاغل باشه بايد دستپختش خوب باشه و اينا كنار نميام ، البته ازونورم با دخترى كه ميگه بايد خونه و ماشينش حاضر باشه نيز

كلا نظرم اينه كه ادم بايد تلاش كنه براى مستقل شدن و در همون راه مطمئناً افرادى پيش ميان كه همون نظر و هدف رو دارن و قدر هم ميدونن

من اون كسى كه به همسر خانه دارش احترام ميذاره رو هم دوست دارم ولى واقعاً نظرم اينه كه كار خونه سخت تر و وقتگير تر از كار بيرونه و خيلى از مردا اينو متوجه نيستن و دوست ندارم همسرم جزء اين افراد باشه

اره ب خدا من انقدر زورم میگیره دختر تحصیل کرده خوشگل خوش اخلاق خانواده خوب. بعد پسرای پزشکیمون میرن ...

نميدونم واقعا يا هم اينكه دنبال يه دختري با سطح خانوادگي متوسط

جدیم بود بد نبود.. والا من که دارم عربده میزنم میگم زن میخوام 😂

نه والا من یکی که فعلا سرم درد نمیکنه واسه دردسر نشستم یه گوشه دارم نون ماستمو میخورم😂😂با کسیم کاری ندارم شاید عربده نزنی پیدا شه😐😂😂

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن
دخترشونو بهش دادن ؟

اره دادن 

پسر داییم از روستا اومده مشهد بهترین منطقه رو اجاره کرده همش کارهای خانواده زنشو میکنه و...

بعضی ها هم اینطوریا صرفا همه فک نمیکنن چون دختره تحصیل کرده اس نگاهمون نمیکنه و... ن اینطوری نیس قبلا بله اما الان ن چون هما دخترا تحصیل کردن همه دیگه دختری نیس ک ۲۳باشه و تحصیل کرده نباشه 

منم هم ارشد عمران دارم هم شاغلم و شغل دولتی ولی متأسفانه مجردم...

حتما الویتتون بالاست یا میگید طرفم باید رسمی باشه 

من یکی از دوستان قراردادیه رفته بود معارفه خانم رسمی گفته بود چون قراردادی هستی جوابم نه هست 

فقط موندم بعضیا چه افاده هایی دارن دوستتم رفت یه رسمیه دیکه کرفت

خودشم خونه و ماشین و تحصیلاتم داره