2777
2789
اینطوری نیست الن دیه دخترام شرایطو درک میکنن بعدشم هرکس درس میخونه برا خودش میخونه منتیم نیس

این آقا هر کیه مشخصه از اوناست که خودش نمیخاد تلاشی واسه ساختن زندگیش کنه و از همسر اینده اش انتظار به عهده گرفتن بار زندگی را داره من از این مدل زیاد دیدم که شرایط دختر را میزنن تو سرش که خودشون را توجیه کنند

بحث خود گرفتن نیست قبول کنید دختری که تحصیلات بالا داره و شاغل هست هرگز نمیتونه با یک پسر دیپلمه یا ...

به مسئولیت مالی نیست

دختری که میبینه تحصیلات خواستگارش مثلا دیپلمه اما اهل کار و تلاشه تو زندگیش کار کرده خوش اخلاقه و ادم با درک و فهمی هست کار اشتباهی کرده که ردش کنه

و اون دختر باید انقدر درک داشته باشه که الان به خاطر مسائل مختلفی همچون مالی فرهنگی اجتماعی و اقتصادی بیش تر دانشو ها الان دختر هستن تا پسر

چون درس و دانشگاه برای پسر ها واقعا الان درامد زایی نداره

یه پسر از 18 سالگی همش باید استرس سربازی رو علاوه بر کنکور داشته باشه

حتی تو دانشگاه هم همین طور 

معمولا به پسر ها نمیان تو خرجی دانشگاه کمک کنن

چیزی که من اطرافم زیاد دیدم

ولی دختر ها این طور نیستن

به راحتی خونه پدرشون هستن و تا جا داره میشینن درس میخونن

خود من همزمان با درس دانشگاهم کاگری میکردم

چون داشنگاه که میرفتم دولتی شبانمه بود

خرج داشت

با هزار تا ضرب و زور جفتش رو به سرانجام رسوندم 

ولی برای یه دختر اصلا این چیزا مهم نیست

چون هنوز درکی از زندگی و روند زندگی یه پسری مثل من نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون طرف یه کارشناسی یا ارشد گرفته فکر میکنه که مثلا دانشمند بزرگی شده و به هر خواستگاری حتی اگر خوب ...

نه آقا این چه حرفیه من دانشجو ارشد بودم یه یارویی دانشجوی کارشناسی بود ولی کارمند بود آشنامون کرون.من گفتم اشکالنداره 1حقوق بالاخره داره ادم سالمی قبول کنم از یه جا ا به بعد دیدم اون داره چرت میگه که الان شوهر نیست باشه شغل خوب نداره.آقای اعتماد بنفس پرت کردم یه ور با به خیلی بهترش ازدواج کردم.

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)
بحث خود گرفتن نیست قبول کنید دختری که تحصیلات بالا داره و شاغل هست هرگز نمیتونه با یک پسر دیپلمه یا ...

تحصیلات به خودی خود برتری نمیاره

مهم اینه که تحصبلات کجا بوده 

چطور بوده

و طرف چه جوری تحصیل کرده 

همه ی اینا هم مهمه

تحصیلات به خودی خود برتری نمیاره مهم اینه که تحصبلات کجا بوده  چطور بوده و طرف چه جوری تحصیل ...

اره دقیقا حرفتون قبول دارم منی که در یکی از بهترین دانشگاه ها درس خوندم زحمت کشیدم با کسی که پیام نور یا ازاد خوندرو نباید مقایسه کرد..ولی چه میشه کرد

اینطوری نیست الن دیه دخترام شرایطو درک میکنن بعدشم هرکس درس میخونه برا خودش میخونه منتیم نیس

بحث منت نیست

بحث اینه که طرف فکر میکنه چون طرف دیپلمه هست یعنی پسره ادم تنبل و خنگی بوده

به این دیگه نگاه نمیکنه که یه پسر همزمان با درس هزار تا مشغله و استرس ئدر کنارش داره

مثلا همین سنوات تحصیلی یا سربازی

سر همین سنوات تحصیلی تن ما رو هر ترم میلرزوندن

اره دقیقا حرفتون قبول دارم منی که در یکی از بهترین دانشگاه ها درس خوندم زحمت کشیدم با کسی که پیام نو ...

الان اصلا برتری نداره

چون راحت میشه دانشگاه رفت خصوصا ازاد

پول باشه مدرک هست

مثلا من دارم کلاس تخصصی شبکه میرم

استاد ما چندین مدرک بین المللی از شرکت مایکروسافت داره که هر کدوم اندازه چند تا ارشد ارزش دارن چون بین المللی هستن

ولی دیپلمه است

الان داره به مهندسای شرکتای بزرگ اموزش میده وهمون مهندسا زیر دستش دارن کار میکنن

چون مهارت تخصصی به دست اورده

مشکلش چی بود؟

میگم که یسری حرفهای سطح پایین زد.حالا من فوق لیسانس بودم البته دفاع نکرده بودم از پیان نامه ام فقط درحال انجامش بودم  اون تازه داشت لیسانس میگرفت در واقع آخرین مدرکش دیپلم بود.کارمتد اداره ثبت بود من راضی شده بودم که شغل خوبی داره مدرک مهم نیست.دیدم اون سطح فکرش خیلی پایین بهم میگه الان دیگه شوهر نیست.باشه هم شغل ندارن.مدرک که بدرد نمیخوره.دیدم داره منت میذاره سرم انگار اونده خواستگاریم منم گفتم نه 2ماه بعدش با همسرم آشناشدم ایشون فوق لیسانس بودن و قاضی.

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)
تحصیلات به خودی خود برتری نمیاره مهم اینه که تحصبلات کجا بوده  چطور بوده و طرف چه جوری تحصیل ...

بله منم نگفتم تحصیلات تنها گفتم دختری که بهترین تحصیلات را داره و شاغل هست و درامد داره هرگز نباید با یک پسری که از لحاظ شغلی و تحصیلی خیلی پایین تره ازدواج کنه چون دیدم تو اطرافیانم اکثر این پسرای این مدلی فقط بخاطر شرایط مالی دختر اومدن و زندگی جالبی هم نداشتن. پسری که دیپلم هست و اهل و کار هست بنظرم میتونه با یک دختر لیسانس ازدواج کنه یا حتی فوق لیسانس ولی خب باید شرایط دیگه دختر و پسر هم دید. من خواسگارای خودم اونایی که شرایطشون بالاتر بود متواضع تر بودن برعکس پسرای پایین تر حتی از من تقاضای فراهم کردن منزل هم داشتن بنظر من ادم ازدواج نکنه خیلی سنگین تره تا بخاد با سربارهای این چنینی ازدواج کنه مردی که بخاد بنای زندگیش را روی دوش یک زن بسازه مرد نیست بهترین حالتش اینه زن و مرد زندگی را باهم بسازن خصوصا تو شرایط امروز جامعه. اینکه چه دختر و چه پسر به امید این هستن که یکی بیاد قصر امال و ارزوهاشون را برپا کنه کاملا اشتباهه

بله منم نگفتم تحصیلات تنها گفتم دختری که بهترین تحصیلات را داره و شاغل هست و درامد داره هرگز نباید ب ...

کلا پسر و دختر باید همسطح باشن

دو طرف برای ساختن زندگی تلاش کنن

چون اسمش زندگی مشترکه

کلا پسر و دختر باید همسطح باشن دو طرف برای ساختن زندگی تلاش کنن چون اسمش زندگی مشترکه

خب پس نظر قبلی شما اینجا مشخص شد اشتباهه😀ولی در کل باز بستگی به تفکر دو طرف داره. ان شاءالله همه دختر و پسرا یکی اونجوری که دلشون میخاد خدا واسشون جور کنه و همه خوشبخت بشن