2789
چرا زودتر نگفتی بیشتر اطلاعات میخوام

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بيخيال برو از بانو بپرس كه لايك كرده

بیخیال؟

هر خانومی که میره خونه مجردی داشته هاشو از دست میده؟

من از دست دادم؟

داشته های زنو تو چی میبینی؟ فرهنگ اسلامی؟ یا هایمن؟ یا نجابت؟

ارزش زن چیزی فرا تر از ایناس

ارزش زنو در مادرت میتونی ببینی 

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
بیخیال؟ هر خانومی که میره خونه مجردی داشته هاشو از دست میده؟ من از دست دادم؟ داشته های زنو تو چی ...

مادر؟مادر را براي من معني ميكني خوب است .اما اگه تعريف درستي از مادر داري رها نمي كني بري دور از چشم او راحت باشي

مادر؟مادر را براي من معني ميكني خوب است .اما اگه تعريف درستي از مادر داري رها نمي كني بري دور از چشم ...

سکوت اختیار کن بی تربیت

همه مث تو محتاج مادرن؟ بمونن ور دلش؟

آدما باید پیشرفت کنن

باید مستقل بشن

تو به من تهمت بدی زدی

جوابشو میدی

به زودی

یکی به بدترین شکل بهت تهمت میزنه

در كنار خانواده وهمسر نميشه پيشرفت كرد؟

من همسر ندارم

کنار خانوادم به دلایلی که تو نمیدونی نمیشد بمونم

فقط یه چیز فهمیدم

اونم اینکه تو یک حیوان صفت هستی که تهمت میزنه

من همسر ندارم کنار خانوادم به دلایلی که تو نمیدونی نمیشد بمونم فقط یه چیز فهمیدم اونم اینکه تو یک ...

اگه پياز نخوردي چرا ميسوزي مگه من اصلا ميدونستم شما تنهايي واصلا بحث الهام نبود كه

سکوت اختیار کن بی تربیت همه مث تو محتاج مادرن؟ بمونن ور دلش؟ آدما باید پیشرفت کنن باید مستقل بشن ...

هر کسی درک نمیکنه . تا توی شرایط مشابه نباشن نمیفهمن . بعضیا هم که فکرشون خرابه و بدبینن . بیخیال . 

😊

اگه پياز نخوردي چرا ميسوزي مگه من اصلا ميدونستم شما تنهايي واصلا بحث الهام نبود كه

تو به من تهمت زدی

من نسوختم

بله بحث الهام بود

تو یه حیوونی

اینو با خودت تکرار کن

منتظر باش به همین زودیا تو یه وضعیت گیر کنی که بهت تهمت بزنن

اونموقع یاد این حرفات بیفت

من حسابم پیش خدا پاکه پاکه

خودش میدونه نیازی نیست چیزیو به توی حقیر ثابت کنم

من دارم.تازه یکی دو ماه ده از خونواده جدا شدم.کاش زودتر اینکارو میکردم.

اره بخدا . من اگه زودتر اینکارو میکردم هیچ وقت دچار ریزش مو و غمباد نمیشدم . بس که توی خانواده اذیتم میکردن خواهر برادرام و پدرم . همش دعوا و جر و بحث بود . الان ارامش دارم . حالمم خیلی خوبه . 😊

😊