2789
هر کسی درک نمیکنه . تا توی شرایط مشابه نباشن نمیفهمن . بعضیا هم که فکرشون خرابه و بدبینن . بیخیال .& ...

عوضی به من میگه مادرتو ول کردی بری خونه مجردی راحت باشی؟

اخه من مگه مثل توعم حیوون؟

وای خدا

همینم مونده بود تو مجازی بهم تهمت بزنن

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
عوضی به من میگه مادرتو ول کردی بری خونه مجردی راحت باشی؟ اخه من مگه مثل توعم حیوون؟ وای خدا همینم ...

اره به منم گفت افسرده . گفت معلومه قرص اعصاب میخوری 😂😂😂 من چون میدونم یسریا فکرشون خرابه و بدبینن ، درکشون میکنم و چیزی بشون نمیگم . 

😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره به منم گفت افسرده . گفت معلومه قرص اعصاب میخوری 😂😂😂 من چون میدونم یسریا فکرشون خرابه و بدبینن ...

میدونی چیه؟

این آدما همیشه تو جامعه سرکوب شدن

همیشه بدبخت و توسری خور بودن

هیچوقت طعم استقلال و جدایی از مادرو نچشیدن

همیشه هم تو ذهنشون بدترین کارا رو کردن و تو ذهنشون به خیلیا خیانت کردن

یخاطر همین فک میکنن همه مثل خودشونن آشغالا

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
مادر؟مادر را براي من معني ميكني خوب است .اما اگه تعريف درستي از مادر داري رها نمي كني بري دور از چشم ...

ببین اقای محترم ، ما دوست پسر و روابط نامشروع نداشتیم و نداریم و نخواهیم داشت . ما بخاطر شرایط زندگی مون فقط تنها زندگی میکنیم . درس ، کار دولتی ، زندگی معمولی . شما همه را بد نبینید لطفا . ما نماز هم میخونیم و اعتقادات مذهبی مون هم داریم . مارو با خرابای جامعه یکی ندونید . 

😊

اره بخدا . من اگه زودتر اینکارو میکردم هیچ وقت دچار ریزش مو و غمباد نمیشدم . بس که توی خانواده اذیتم ...

منم همینطور خونمون پر تنش بود.

الان یه لیوان اب هم تو خونم میخورم با ارامشه.

مامانمم کلا گیر بود دای در حال پرسیدن و نظر دادن 

پدر و برادرمم مشکلاتی داشتن.امورات خونشون رو جوری که میگذروندن حرص در ار بود.

به ظاهر خونه نمیرسیدن خیلی امکانات اولیه رو فراهم نمیکردن و بیخیال بودن.

ادمای خوبین ولی خیلی دیدگاهامون متفاوته

من سی و چهارسالمه شغلی دارم که مشکلات خیلیا رو برطرف میکنم روم حساب میکنن اما تو خونه مثل یه بچه باهام رفتار میشد.

منم همینطور خونمون پر تنش بود. الان یه لیوان اب هم تو خونم میخورم با ارامشه. مامانمم کلا گیر بود د ...

وای چقدر خوبه الان راحت شدی ، خیلی خوشحالم برات 😍 . دقیقا منم همینطور 

😊

روز قبل عید زنگ زدن من اومدم خونشون.دیشب داشتم با دوستم تلفنی صحبت میکردم تا قطع کردم مامانم انقد باهام بد حرف زد که کی بود؟ چرا سه ساعت حرف زدی و....

الان جمع کردم که بزم خونه خودم.نهایت تحمل کردنشون دو روزه.

وای چقدر خوبه الان راحت شدی ، خیلی خوشحالم برات 😍 . دقیقا منم همینطور 

البته من از جامعه خیلی ترس داشتم فک میکردم اجاره کنم همسایه یا صاحبخونه اذیتم میکنن.برا همین صبر کردم پول جمع کردم خریدم 

اما الان فکر میکنم اشتباه کردم کاش سه سال پیش یا قبلتر اجاره میکردم خیلی خونه بابام اذیت شدم.داداشم همش درگیری درست میکرد