2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خب بگو بابا من نمیریزم سرت

بیخیال

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
چند سالتونه ميترسم تنهايي وسوسه انگيز است

چه ترسی اخه

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
از نظر خورد خوراک مشکل داشتم اشپزی بلد نبودم خونه همش نامرتب بود فرشها کثیف شده بود من جمع و جور ...

خدمتکار پس واسه چیه؟

البته باید بلد باشی که چجوری از پس خودت بر بیای ولی خب...

متنفرم از تنهایی  با مادر پدرمم  تنهایی رو شدید حس میکنم

گاهی ادم مجبور میشه ، اگه توی خانواده استقلال و آرامش و حریم خصوصی نداشته باشی و خواهر برادرت اذیتت کنن . بستگی به شرایط داره . 

😊

اگه اون عكسي كه در پست قبلب گذاشتي مال خودت باشه الانه يكم افسرده اي واشتباه نكنم قرص آرامبخش ميخوري ...

نه اصلا ، عکسا فقط ژستن . توی صحفحه سوم عکس دیگم هست  

اصلا هم افسرده نیستم فوق العاده اجتماعیم . 

😊

باخت داشته هاي يه زن كه ارزش زن به اون است

ینی چی؟

خدمتکار میگرفتم؟؟؟

آره 

از پسش که بر نمیومدی

یه نفر کمکت میکرد اونجوری

نهایتا میتونست ساعتی واست کار کنه

من مرد هستم درست نيست همه چيزو بگم خودتون بهتر ميدونيد

من متوجه صحبتت نشدم چون نگارش درستی نداشت

همونو یه بار دیگه بگو

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز