2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بعد هر دستشویی خوب خودتو با دستمال خشک کن .

. لباس زیرت  رو روزی ی بار عوض کن.

از صابون های  معطر استفاده  نکن.

از تیغ یا ژیلت یکبار مصرف شده دوباره استفاده نکن.

موقعیکه داری خودتو میشوری از عقب ب جلو دست نکش.

همسر بهداشتو رعایت کنه.

وقتی از پشت دخول دارید دیگه بعدش مجدد از جلو رابطه  نزارید .

و حال ک این اصول رو رعایت نکردی و دچار عفونت شدی میتونی یه پیاله نمک ورداری بریزی تو یه تشت اب داغ . زمانیکه دمای اب برات قابل تحمل شد بشین توش تا بیست دقیقه؛واژنتو تواب منبسط و منقبص کن تاعفونتا بزنه بیرون.  یک بار صبح یکبار شب قبل خواب. این عملیاتو انجام بده. هرروز انجام بده ب یک هفته نمیکشه خوب میشی کاملا.احتیاج ب هیچ چیز دیگه ای هم نداری

بدرود⚘⚘

.

علائمت چيه كه ميگى عفونت؟

عنبر نسا دود كن 

با اب و سركه سفيد 

اب و جوش شيرين 

اب و نمك 

خودتو بشور 

حتما خودتو خشك كن سشوار بگير 

اگه خارش دارى ميتونى از پماد كلوتريمازول استفاده كنى روزى يكبار 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
شما بعد هر دستشویی خوب خودتو با دستمال خشک کن . . لباس زیرت  رو روزی ی بار عوض کن. &nbs ...

شاید باور نکنی من کلا خیلی اهمیت میدم چندوقت پیش داشتم تو حیاط فرش میشستم کلا خیس شدم و اب سرد بود احساس میکنم از اون موقعه اینجور شدم 

آرزومیکنم زیرتموم کارنامه های زندگی امضای خداباشه  
علائمت چيه كه ميگى عفونت؟ عنبر نسا دود كن  با اب و سركه سفيد  اب و جوش شيرين  ...

والا ترشحات لزج دارم ویمقدارم بدبو گاهی شکم وکمرم مثه درد پریود درد میکنه و اینکه الان دوماه پریود نشدم تستم منفی بوده ولی دوران شیردهیم

والا ترشحات لزج دارم ویمقدارم بدبو گاهی شکم وکمرم مثه درد پریود درد میکنه و اینکه الان دوماه پریود ن ...

خب تو شيردهى كه نشدن طبيعيه 

درد ميتونه از كيستم باشه 

ترشحات اگه بد بو اره عفونت ولى اگه بدبو نباشه عاديه ديگه 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
شاید باور نکنی من کلا خیلی اهمیت میدم چندوقت پیش داشتم تو حیاط فرش میشستم کلا خیس شدم و اب سرد بود ا ...

با اب سرد هم اصلا خودتو نشور.عفونت میاره. پس ب احتمال زیاد ازهمینی ک میگی بوده

.
خب تو شيردهى كه نشدن طبيعيه  درد ميتونه از كيستم باشه  ترشحات اگه بد بو اره عفونت ولى اگ ...

شفاف ولی لباس زیرمو هروز عوض میکنم چون یمقدار بو میده مرسی بابت راهنمایی😙

با اب سرد هم اصلا خودتو نشور.عفونت میاره. پس ب احتمال زیاد ازهمینی ک میگی بوده

با اب گرم طهارت میگیرم. اره عزیز دقیقا چندروز بد اینجور شدم به هر حال مرسی از لطفت و وقتت ک برام گذاشتی دوست خوب😚