2777
2789
عنوان

چرا بیدارین 🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 115 پست
عزیزمممم زندگی بدون بچه هم در جریانه  منم دیسک گردن دارن شوهرم میگه اصلا ب بچه فکرم نکن یعنی خ ...

آخه عذاب میکشم میری بچه یکی دیگه رو بغل میکنی بعد تا آخر عمر حسرت بچه رو بکشی 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
بعضی اوقات میگم خدایا من که به کسی آزاری نرسوندم با همه خوبم چرا انقدر بلا سرم میاد 

اتفاقا حمل بر خودستایی نباشه منم ذاتا مهربونم و ازارم ب کسی نمیرسه ولی دیسک گردن دارم ب این چیزها نیست ک عزیزم اصلا غصه نخور خدا بزرگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه عذاب میکشم میری بچه یکی دیگه رو بغل میکنی بعد تا آخر عمر حسرت بچه رو بکشی 

نگووو اینطوری بچه های الان هیچ گلی ب سر مامان باباشون نمیزنن خیالت تخت .یعنی دیونه ای اگه بخاطر بچه غصه بخوری اگه شوهرت عاشقته و زندگیت خوبه از زندگیت لذت ببر کمرت هم خوب میشه انشاالله 

اتفاقا حمل بر خودستایی نباشه منم ذاتا مهربونم و ازارم ب کسی نمیرسه ولی دیسک گردن دارم ب این چیزها نی ...

من از بچگی که یادم میاد مریض بودم قبل اینم روحم مریص بود دارو مصرف میکردم تازه داشتم مزه زندگی رو میفمیدم که اینطوری شد

نگووو اینطوری بچه های الان هیچ گلی ب سر مامان باباشون نمیزنن خیالت تخت .یعنی دیونه ای اگه بخاطر بچه ...

بازم آدم دلش میخواد مادر بشه هرچقدر هم خودتو گول بزنی بچه ال بله اما آخرش همین بچه میمونه برات دل میسوزنونه 

من از بچگی که یادم میاد مریض بودم قبل اینم روحم مریص بود دارو مصرف میکردم تازه داشتم مزه زندگی رو می ...

همه خوشبختی رو خدا باهم نمیده معمولا ی جای کار باید لنگ بزنه این قانون زندگیه باور کن تو هرچی هم داشته باشی باز ی چیزی کمه برو خدا رو شکر کن مشکلاتت خیر هستن حالا با دارو عمل خوب میشن اگه خدایی نکرده مشکل یا مریضی خاص داشتی چی .

بگو گلم شاید تونستیم کمکت کنیم

ممنون دوست خوبم. یک سال و نیمه ازدواج کردیم و قبلش،هم یک سال عقد بودیم. تقریبا سنتی آشنا شدیم. خیلی همدیگه رو دوست داریم و واقعا عاشقشم... با احساس ،قدردان ، و خوش اخلاقه.. ولی فقط تا زمانیکه برخلاف حرفش حرف نزنم. 

نمیدونم کارش چیه. اوایل حسابدار بود،ولی الان نمیدونم . هر بار پرسیدم محل کارت کجاست؟ ناراحت شد و بحث کرد که مگه همه ی خانوما آدرس کار شوهرشون رو دارن!!!!

هیچ وقت حقوقش سروقت نیست،الان تقریبا دو ماهه که هیچ درآمدی نداشته. وقتی بهش میگم ، میگه این کار موقته و بعد از عید به کار قبلی برمیگردم( که نمیدونم کجاست و آیا راست میگه یا نه) انقدر دروغ گفته بهم که دیگه گیج شدم... اگه پولی دستش باشه به این و اون قرض میده و قسط و بدهی اصلا براش مهم نیست

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من
همه خوشبختی رو خدا باهم نمیده معمولا ی جای کار باید لنگ بزنه این قانون زندگیه باور کن تو هرچی هم داش ...

اره خداروشکر همیشه میگم خدایا شکرت 

بازم آدم دلش میخواد مادر بشه هرچقدر هم خودتو گول بزنی بچه ال بله اما آخرش همین بچه میمونه برات دل می ...

بله فقط دوست داری مادر بشی میفهمم

خب حالا شاید ی بچه ای شد ک روزی هزار بار بگی کاش متولد نشده بود طرف ی دونه بچه داره چنان اذیتشون میکنه بزرگه ک گفته کاش اجاقمون کور بود اینم نداشتیم .

همه بچه هام دلسوز نمیشن میرن دنبال زندگی خودشون 

ممنون دوست خوبم. یک سال و نیمه ازدواج کردیم و قبلش،هم یک سال عقد بودیم. تقریبا سنتی آشنا شدیم. خیلی ...

فقط همین ! خب باهاش حرف بزن با آرامش بگو که من زنت ام نباید چیزی رو از من مخفی کنی اگه چیزی هیت بهم بگو بهت کمک میکنم توجیه اش کن بگو ما قراره بچه دار بشیم انقدر به کسی پول قرض نده اگه ما از کسی بخوایم مطمین باش کسی به ما پول نمیده

البته اگه پولی داشته باشه بهم میده چون میدونه هیچ خرجی ندارم و اقساط رو پرداخت میکنم باهاش...

به شدت دست و دلبازه حتی اگه خودمون احتیاج داشته باشیم!!! 

قول میده و به راحتی میزنه زیرش. 

کاراشو پشت گوش میندازه. تا 11 ظهر میخوابه و 12 میره سرکارش!!! 

برای هر کاری 100 بار باید بهش یادآوری کنم و.خیلی راحت میگه فراموش کردم.

حتی حمام رفتن رو هم باید بهش بگم،با این حال شاید ماهی 2 بار بره حمام!!!! در صورتیکه خودم همیشه سعی میکنم تمیز و مرتب باشم

رابطه ی جنسی در حد ماهی یکبار اونم به اصرار من!!!

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من
ممنون دوست خوبم. یک سال و نیمه ازدواج کردیم و قبلش،هم یک سال عقد بودیم. تقریبا سنتی آشنا شدیم. خیلی ...

مشکلات اوایل ازدواج بعضا شاید تا دو سه سال اول زندگیتون باشه بعدش کم کم درست میشه .راجع ب کارش از خانوادش بپرس اگه ب اونا حقیقت رو میگه و با خانوادش اگه درک دارن مطرح کن بگو اینطوریه درامد نداریم کارش رو نمیگه ب هرحال زندگی خرج داره .

اینجور ک میگی حس میکنم شوهرت ی ادم درونگرا هسا ک اگه اینطوریه هیچوقت نمیتونی سر از کارش دربیاری و فقط خودت رو اذیت میکنی سعی کن بی خیالش بشی حساسیتت رو کمتر کن جدی میگم خودت گویا داری ازار میبینی

البته اگه پولی داشته باشه بهم میده چون میدونه هیچ خرجی ندارم و اقساط رو پرداخت میکنم باهاش... به شد ...

یه جای کار میلنگه یه بار برو دنبالش نفهمه ببین کجا کار میکنه دست و دلباز که خوبه اما این ساده است و مطمئنا نمیتونه با این توصیف پول جمع کنه در مورد حموم رفتن همه مردها هپلی ان مگر استسنا وجود داشته باشه😂🤦‍♀️