2777
2789
عنوان

چرا بیدارین 🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 115 پست
 به خدا دلم خیلی گرفته... عصبی شدم و همش استرس دارم که نکنه بهش بر بخوره

دیگ چیکارمیش کردشوهرمنم اینطوریه توخانوادم ک میریم همش استرس دارم ک ناراحت نشه

یه تویه من،اینه دنیای من💑 🌏
سر یه حرف مسخره ک شوهرم از عموم شنیده و ب خودش گرفته.و حق هم داشته منم ناراحت شدم ب شدت...ولی خب شوه ...

ببین دقت کن خودت گفتی حرف مسخره عموت!!! 

عزیزم ارزش نداره خودتون رو ناراحت کنید روز اول عید حق هم ک با شم باشه شوهرت وقتی عصبیه از عموت بگو اره شما درست میگی حرف عموم زشت بوده خودتو ناراحت نکن من بجاش معذرت میخوام اروم اینطوری بگو و دیگه ادامه نده ی لیوانم اب بده شوهرت اونم اروم میشه شما چیزی نگی دیگه هرچی گفت عصبیه شما کوتاه بیا 

تو را خدا اوقاتتون رو اینطوری و سر هیچ و پوچ تلخ نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دردم کرونا نیس🥺 برا چی بری دکتر؟

به خاطر کمر کوفتیم خیلی استرس دارم خیلی میدونم آخرین راه عمله فقط امیدوارم خدا کمکم کنه 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
چند ماهه پیش فهمیدیم دیسک کمرم زده بیرون و از شانس من دیسک کنار نخاعه و گفتن بهم اگه به پایین کمرت د ...

اخی بمیرم خیلی ناراحت شدم ایشالادرس میشه

اخه چ ربطی ب بچه داره

یه تویه من،اینه دنیای من💑 🌏
ببین دقت کن خودت گفتی حرف مسخره عموت!!!  عزیزم ارزش نداره خودتون رو ناراحت کنید روز اول عید حق ...

بخدا هردفعه من کوتاه اومدم..منم ادمم احساس دارم..نباید هردفعه من کوتاه بیام..ناراحتم از اینکه چرااااا میندازه تقصیر من

متاهل...عااااشق همسر عزیزممممممم...ک منو از تمام غم های دنیا نجات داد...خدایا ممنوووون  
اخی بمیرم خیلی ناراحت شدم ایشالادرس میشه اخه چ ربطی ب بچه داره

خدانکنع گلم.اگه عمل کنند پلاتین میزارن بین مهره ها دیگه نمیتونی بچه دار بشی 

مثلا چکار میکنه چی میگه ؟  اصلا قصد فضولی ندارم فقط میخوام بدونم ایا ارزش داره دعوا کنید و این ...

خواهش گلم. اتفاقا خیلی دوست دارم با یکی حرف بزنم.انقدر آدم توداری ام که میترسم آخر سکته کنم....

اینجا بگم مشکلاتم رو؟؟؟

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من
بخدا هردفعه من کوتاه اومدم..منم ادمم احساس دارم..نباید هردفعه من کوتاه بیام..ناراحتم از اینکه چراااا ...

بله درسته کاملا حق با شماست نباید گردن شما بندازه حرف عمو ک ربطی ب شما نداشته اون گفته .وقتی آروم شد باهاش صحبت کن بگو من ک نباید تاوان حرف های عموم یا بقیه رو بدم زندگیمون رو تلخ نکن ی جوری سعی کن متقاعدش کنی البته با سیاست اروم مهربون ن با دعوا 

خواهش گلم. اتفاقا خیلی دوست دارم با یکی حرف بزنم.انقدر آدم توداری ام که میترسم آخر سکته کنم.... این ...

هرطور ک خودتون صلاح میدونید من گوش شنوا میشم میتونی بگی اروم بشی یا راه حلی پیدا بشه

وای خیلی سخته شوهرت مشکلی نداره ک بعدابچه دارنشی

میدونی خیلی باهاش دعوا کردم که طلاق ام بده بره یه زن دیگه ای بگیره اما میگه بچه نمیخوام فوقش میریم از پرورشگاه میاریم من بچه رو میخوام چیکار وقتی تو پیشم نباشی خیلی دوسم داره هم اون هم خانواده اش اخلاق خودمم خیلی خوبه بخاطر همین میگه من هرچی بهم میشه بشه از تو یه تار مو کم نشه اصلا اخلاق نداشت خودم درستش کردم اوایل انقدر باهام دعوا میکرد چند باری حتی میخواستیم از هم جدا شیم الان اصلا شاید ماهی یه بار یا ماهی دوبار دعوامون بشه

خواهش گلم. اتفاقا خیلی دوست دارم با یکی حرف بزنم.انقدر آدم توداری ام که میترسم آخر سکته کنم.... این ...

بگو گلم شاید تونستیم کمکت کنیم

وای خیلی سخته شوهرت مشکلی نداره ک بعدابچه دارنشی

بعضی اوقات میگم خدایا من که به کسی آزاری نرسوندم با همه خوبم چرا انقدر بلا سرم میاد 

میدونی خیلی باهاش دعوا کردم که طلاق ام بده بره یه زن دیگه ای بگیره اما میگه بچه نمیخوام فوقش میریم ا ...

عزیزمممم زندگی بدون بچه هم در جریانه 

منم دیسک گردن دارن شوهرم میگه اصلا ب بچه فکرم نکن یعنی خودش خوشش نمیا اصلا از بچه ی بارم بچه دار شدم سقط شد ب اصرار من بود 

ولی غصه بچه رو نخور همه میگن بچه با دردسرهاش شیرینه من میگم زندگی بدون دردسر شیرین تره