2777
2789
عنوان

چرا بیدارین 🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 115 پست
فدای تو بشم خدا ب شما هم سلامتی بده دستام زخم شده غذا نمیخورم لاغر شدم  خسته ام پادرد گرفت ...

ممنونم اخی عزیزم 

خیلی کارتون سخت شده این روزها من یک ریز برای سلامتی دکترها و پرستارها دارم دعا میکنم و اینم بگم از خونه نمیرم بیرون کار شما ها سخت تر نشه .انشاالله از بلا ب دور باشی فقط لاغری و چهره و اینا بعدا درست میشه غصه نخور.

منم بس ضدعفونی میکنم دیگه خسته شدم دیروز نشستم گریه کردم چرا تموم نمیشه این کابوس

فقط برای اینکه خونه ی مامانم بودیم و نتونست زیاد تی وی ببینه!!! 38 سالشه و هنوز مثل بچه هاست.. خیلی ...

واقعاک اینم دعواداره واقعابچس بیچاره مازناهمیشه ازدست این مردا زاریم دیگ

یه تویه من،اینه دنیای من💑 🌏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ناراحت نشین میشه بپرسم سر چی دعوا کردید؟؛ چرا دعوا میکنید بخدا با دعوا چیزی حل نمیشه اوقات خ ...

به خدا همیشه خودش شروع میکنه... بهونه گیر و پرتوقعه.

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من
ممنونم اخی عزیزم  خیلی کارتون سخت شده این روزها من یک ریز برای سلامتی دکترها و پرستارها دارم د ...

عزیزممم

همین ک درکشو داری برای ما ی دنیا ارزش داره

ممنون ک رعایت میکنینننننننن😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️

ببخشید ناراحت نشین میشه بپرسم سر چی دعوا کردید؟؛ چرا دعوا میکنید بخدا با دعوا چیزی حل نمیشه اوقات خ ...

سر یه حرف مسخره ک شوهرم از عموم شنیده و ب خودش گرفته.و حق هم داشته منم ناراحت شدم ب شدت...ولی خب شوهرم حتی تواین موضوع منو مقصر میدونه..منم کیست دارم با هربار ناراحتی و گریه از درد به خدا میرسم...ولی خب الان از سرکار اومد خونه یکم ماساژ داد رحممو یکم گرم کرد و رفت

متاهل...عااااشق همسر عزیزممممممم...ک منو از تمام غم های دنیا نجات داد...خدایا ممنوووون  
انقدر حرص نخور آدم وقتی عصبی میشه اسید معده بالا میره و یه ترکیب شیمیایی توی معده ایجاد میشه که باعث ...

دیروز یکم تنش عصبی داشتم دوباره شروع کرده

یه تویه من،اینه دنیای من💑 🌏
دارم فک میکنم کاش این روزا زود میگذشت و تموم میشد دیگه تحمل ندارم😭

منم دوست دارم زودتر خلاص شیم اما از بعد این بیماری میترسم شوهرم بالاجبار دوباره میخواد ببرتم دکتر خسته شدم تا حالا هزار تا دکتر رفتم حرف ها همونه واقعا بریدم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
به خدا همیشه خودش شروع میکنه... بهونه گیر و پرتوقعه.

مثلا چکار میکنه چی میگه ؟ 

اصلا قصد فضولی ندارم فقط میخوام بدونم ایا ارزش داره دعوا کنید و اینکه اگه بتونم راهی بگم دعوا نکنید 

دوست ندارم تو این شرایط بد شما بگم ولی من اصلا با شوهرم دعوا نمیکنم 

واقعاک اینم دعواداره واقعابچس بیچاره مازناهمیشه ازدست این مردا زاریم دیگ

به خدا دلم خیلی گرفته... عصبی شدم و همش استرس دارم که نکنه بهش بر بخوره

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من
مگه مشکلتون چیه

چند ماهه پیش فهمیدیم دیسک کمرم زده بیرون و از شانس من دیسک کنار نخاعه و گفتن بهم اگه به پایین کمرت دردش بریزه سریع باید به بیمارستان بری منم الان این درد هارو دارم ولی از عمل خیلی میترسم سنی هم ندارم همش ۲۰ سالمه بچه هم ندارم اگه عمل کنم باید تا آخر عمر توی حسرت بچه بمونم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔