2777
2789
عنوان

بورس

113 بازدید | 26 پست

بچها کسیو دیدین که توی بورس موفق باشه؟؟

من شنیدم بعضیا خیلی ضرر میکنن من خودم میخوام با ۵۰۰ تونن شروع کنم البته هنوز یاد نگرفتم میخوام ببینم می ارزه که اموزش ببینم؟؟

چ جوری باید آموزش ببینی؟ منم میخوام با یه تومن شروع کنم ولی صفرم هیچی بلدنیستم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمون داره جدیدا بخوای ثبت نام کنی باید ازمون بدی اول

واقعا؟ کیا برگزار میشه؟ کجا باید ثبت نام کرد؟ 

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

برو عرضه اوليه بخر ضرر نداره سود داره 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چ جوری باید آموزش ببینی؟ منم میخوام با یه تومن شروع کنم ولی صفرم هیچی بلدنیستم

امروز اینجا یه خانومی گفته بود تو واتس اپ یسری اموزشای رایگان میزاره واسه اموزشای ابتداییش شمارشو اگه میخوای بزارم من خودم که بهش پیام میدم ببینم چخبرع انگار از فردا اموزشش شروع میشه

کسیو دیدین موفق باشه؟؟

امروز اینجا یه خانومی گفته بود تو واتس اپ یسری اموزشای رایگان میزاره واسه اموزشای ابتداییش شمارشو اگ ...

اونی ک آموزش میده خانومه؟ گروه داره؟ 

و اینکه کجا باید اموزش ببینم با ویدیو های اپارات اینا کافیه؟؟

نه اموزشن اره هر موقع عرضه اوليه اومد اعلام ميكنن فكر كنم بخريد 

سودش خوبه 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
نه منظورم اموزش اولیه اس  وگرنه بقیشو خودمون فک کنم باید پیگیری کنیم

ورود و قبت نام كاري نداره شما برو كافي نت يا برو كارگذاري اگاه توضيح داده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز