2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 26 پست

عرضه اولیه بعدی به احتمال زیاد آریا ساسول باشه حدود ۸۰۰ تا ۱ تومن می شه زودتر برید ثبت نام کنید سود خوبی احتمالا بده .قرار بود ۲۸ اسفند عرضه شه یختطر کرونا عقب افتاد 

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمونش چیه وااای😑😑 کلاس باید بریم؟

یک هفته هست ک شنیدم آزمون براش گذاشتن 

کاش زودتر ثبت نام کرده بودی آزمون نداشت نمیدونم سوالاش چجوریه

کلاس بستگی ب خودت داره اگ نخوای بری نیازی نیس

فقط حدوداً باید بدونی چیکار کنی همون اول ک میری 

اگر اقوامی داری ک تو بورس هستن خرید و فروش رو بهت یاد بده کافیه بعدش خودت راه میوفتی

✨Do your best✨
میگن ازمون داره حقیقت داره؟🤔🙄👶

واسه عرضه اولیه ازمون نمی خواد. واسه خرید و فروش سهام های دیگه باید ازمون بدی

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
اها مرسی عزیزم  یه سوال عرضه اولیه هر چند وقت یبار میاد معمولا؟؟🤔🤔

نميدونم عزيزم بپرس يا تو نت بزن 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اها مرسی عزیزم  یه سوال عرضه اولیه هر چند وقت یبار میاد معمولا؟؟🤔🤔

بستگی به پذیرش شرکت ها و کارخانه ها در سازمان بورس داره. مثلا اسفند در حدود ۶ تا عرضه اولیه بود در صورتیکه از اواخر مهر تا اواخر بهمن خبری از عرضه نبود

ولی الان اونجور که اعلام کردن حدود ۲۰ تا شرکت تو صف عرضه هستن. که چند تاشون از شرکت های شستا هستن.

ببخشید عرضه اولیه احتمال ضررم داره؟؟

نه چون تقریبا ۲۰ درصد زیر قیمت وتقعی عرضه می شن. تا وقتی صف خرید هست رشد می کنه وقتی صف خرید کمتر شد می تونی بفروشی. هر چند تجربه می گه اگه تا یکسال هداری قیمتشون بین ۲ تا ۳ برابر می شه

باید بری بپرسی همون زمان ک میری واسه ثبت نام بهت میگن درمورد آزمون نمیدونم کدوم‌ شهر هستی عزیزم بای ...

کاشانم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اها پس همشهری نیستیم متاسفانه عزیزم از ۱۱۸ شماره بگیر 

ممنون از راهنماییت گلم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز