2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849481 بازدید | 9732 پست
خانم سارینای عزیز "اون تاپیک چه اطلاعات مفیدی داشت؟؟؟؟ 1500و خرده ای صفحه -مطب گردیهای مختلف بچه ها-عکسهای قبل و بعد عمل -تجزیه تحلیلها- گزارش بچه ها بعد از عمل- درصد رضایت ماه به ماه- 6 ماه به بعد- 1 سال به بعد- انواع و اقسام مشکلات بینی- راهنماییهای بچه ها و ........................................................................................ به نظر شما به اینا نباید گفت اطلاعات مفید؟؟؟!!! شما رو نمیدونم ولی مطمئنم اونجا خونه امید خیلیا بود..../// راهکارهای دیگه ای هم بود ولی حذف تاپیک جدا بی انصافی بزرگی بود در حق همه کاربران تاپیک. چه راضیها و چه ناراضیها/// من خوشخیال هنوزم فکر میکنم یه راه برگشتی باید داشته باشه. " مونیکا " بازم ممنون که این تاپیکو زدی
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
امیلیا...دکتر ب ی ات ک سایت داره....www.drbayat.com ی نگا بنداز... منظورت عملای بینیشه یا فک و چونه؟! ب نظرم بینیاش زیاد قشنگ نیس..فکش هم زیاد تغییرات ایجاد نکرده..با اینکه با ی عکل فک مردم ازین رو ب اون رو میشن.. نمیدونم شاید من توقعم زیاده یکم از جراحی فک.. اما هر چی هست یادمه س ا م ی قبولش داشت.. من پیشش رفتم...
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی یه ایمیلی زده بهم که با خوندنش چشمای گردالیم گردتر شد!!! میگه تو همدست باوانی و پورسانت بگیر توسلی بودی!!! و خیلی حساب شده کار کردین و ای ول اما اون دنیا به هم میرسیم خانوم میترا الف! خیر نبینی ایشالا و چی و چی! یعنی همینجوری موندم! آقا یا خانم پیتون من نمیگم شک نکنین به من.اما دیگه حداقل تا وقتی نفهمیدین که منم پورسانت بگیر توسلی بودم و از این حرفا، نفرین نکنین! چرا خیر نبینم مثلا؟! چرا ایشالا سرم بیاد؟! من که خودم داشتم میرفتم با توسلی ترمیم کنم! که اگه پول داشتم اصلا ایران ترمیم نمیکردم. میرفتم پیش افشار. بارها گفتم فقط یعقوب افشارو کاملا قبول دارم ک میتونم بهش اعتماد کنم. یا مثلا اونموقع که بازار توسل داغ بود من بارها گفتم کاش توسلی نیمرخمو عمل میکرد و بشارتی تمام رخمو. نمیدونم والا. اما همینجوری نفرین کردن تاثیر بدی داره. انرژی منفیش ده برابر بدتر به خودتون برمیگرده
از همان جا که رسد درد، همان جاست دوا.... "مولانا"
میترا جون ولشون کن بعضی ها مغزشون قد فندوق به اینجور آدما میگن مغز فندوقی و درثانی به قول تو. و ی حاج آقایی نفرین و ناسزا از دهنت که در میاد از یقه لباست میره تو وجود خودت پس مطمئن باش که به خودش برمیگرده من حوصله کل کل و دهن به دهن شدن با بعضی از دوستان رو ندارم اظهار نظر ازاده و منم نظر خودمو گفتم لوازم میگم مگه اون 1500صفحه رو کی نوشت من. تو. او. و....... خوب بازم مینویسیم طرف با مخ میخوره زمین همه سرمایشو از دست میده نا امید نمیشه دوباره روز از نو و روزی از نو و به قول شاعر یا علی گفتیم و...... شما هم ی یا علی بگید و اونقدر غصه اون تاپیکو نخورید
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد!!!
چ چیزا... یکی از اشکالای بزرگه ایرانیا اینه ک خیلی جوگیرن.. قضیه همون سوراخ سوزن و در دروازه هست.. مثال اولش خودم..مثال دومش تیم فوتبالمون.. نکنیم اینکارو با خودمون
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
آخه من کاری نکردم که کسی بخواد اینجوری فکر کنه. یعنی درسته گفتم یکی از عروسای فامیل خیلی از کار توسلی تعریف میکرد و قرار بود باهاش عمل کنه اما رفت با کلانترهرمزی عمل کرد و بینیش واقعا بد شده.کوتاه و بدفرم و یغور. اما این دلیل منمیشه که منم پورسانت بگیر توسلی بودم. به خدا من همیشه از کلانتر دفاع کردم.حتی وقتی بی اعصاب ار کلانتر تعریف کرد و بعضیا گفتن خوب نیست من بازم از کلانتر تعریف کردم چون طبیعی کاره و اصولی کار میکنه.اما بعد عمل عروسمون من دیگه نمیتونم بگم کلانتر خوبه چون مثلا ماما برمیگرده میگه این دکترو میگفتی کارش عالیه؟!!!کارش طبیعیه؟!!! منم جزو هیپنوتیزم شده ها بودم خب.چه همدستی ای؟! من حتی توسلیو ندیدم نمیدونم چه شکلیه. یعنی تو خواب هم نمیدیدم یه روز بخوام در برابر همچین اتهام مسخره ای از خودم دفاع کنم! نمیگم آدم خوبی ام اما همیشه از عواقب بد کارام منو ترسوندن خانواده م.از بچگی با این ذهنیت بزرگ شدم که اگه سر کسیو کلاه بذارم یه جا دیگه یه کلاه بزرگتر سرم میره. یعنی اگه ذاتمم خراب باشه، به خاطر این مدل تربیت نمیتونم سر کسی کلاه بذارم
از همان جا که رسد درد، همان جاست دوا.... "مولانا"
میترا جان چرا خودتو ناراحت میکنی ؟؟ حالا یک نفر یک برداشت اشتباهی کرده یک صحبتی شده ، اینقدر خودتو اذیت نکن عزیزم
خدای خوب و مهربونم پشتم که بهت گرمه از کوه هم محکمترم، تنهام نذار .
دوستان سلام، خیلیهاتون ممکنه منو بشناسین، قدیمى هستم ولى تازه دوباره عضو شدم مى خواستم دیگه نیام، چون فکر مى کردم هر چى لازم بود گفتم و هرچى لازم بود از شما یاد گرفتم، ولى چه کار میشه کرد منم دلم براى شما تنگ میشه ، دیدم یهو تاپیک منهدم شده، گشتم پیداتون کردم. از ناراضیهاى ترمیمى بودم، وقتى هم تاپیک رو میخوندم که باوان رو همه قبول داشتن، تعجب مى کردم که چرا از همه جهات عکس واضح نمیذاره. حتى به بعضى از دوستان تو ایمیل گفتم که توسلى با باوان معروف میشه! ولى با همه این سؤظنهام بعید میدونم که باوانى که با توسلى ترمیم کرده و شاید بینیش خوب نبوده و فتوشاپ مى کرده، خودش قربانى بوده یا جو زده براى چى باید تبلیغ مى کرده براى دکترى که بینیش رو خراب کرده !!!!! به نظر من معیار و توقع و سلیقه اش تو ترمیم با من وشما متفاوت بوده ، منم تو انتخاب دکتر اشتباه کردم، به جو تاپیک هم معترض بودم که چرا نمیان بچه ها مستند میزان رضایت و بهبودیشون رو بگن! این اعتراض به باوان هم وارده ولى اینکه پورسانت بگیر بوده یا...، من باور نمى کنم. یادمه چند تا از قدیمیهاى تاپیک اون موقع به من گفتن باید خودم چشمامو باز مى کردم و مگه کسى تو این دوره زمونه به حرف کسى عمل مى کنه و ... خدا میدونه من خودم رو مقصر مى دونم. حالا هم یه خواهش دوستانه دارم، اول از همه به دوست نازنینم مونیکا و بقیه دوستان تاپیک جدید رو تبریک مى گم و امیدوارم تبدیل بشه به یه مکان تخصصى براى تبادل نظر پر از انرژیهاى مثبت تک تک شما ، تؤام با ادب و احترام متقابل و به دور از جو زدگى وتبلیغ. نذارین اشتباهات گذشته تکرار شه، نقد محترمانه باعث رشد و پیشرفت مى شود. اینکه بعضى منشیها میان اینجا منم بهش رسیدم. علت رفتن منم ایمیلهاى بعضى از دوستان بود که تا یه حرفى مى زدم، با برداشتهاى خودشون تیربارون مى کردن و خیلى برداشتها از حرفهام میشد که اصلاً به ذهنم حتى خطور نکرده بود، آخه تو دنیاى غیر مجازى آدم کم مسئولیت و گرفتارى نداره که تو دنیاى مجازى هم براى خودش دشمن و دردسر درست کنه!!! با همدیگه مهربونتر باشیم . همتون رو دوست دارم. از خدا مى خوام هیچ آرزویى براتون آرزو نمونه.