2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
مونیکا جان منmaryamبودم . پاپیون مرسی عزیزم رفتی مطب بیات نمونه زنده ازش ندیدی یه نفر گفت میترسم سامی زیاد قوس بده آره من یه روز دوشنبه که روز ترمیمیاش بود رفتم مطبش همه ناراضیا قوس زیاد و بد داشتن برا همین بی خیال ترمیم باهاش شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من دلم یهو گرفت شاپرک راست میگه ..شاید واقعا سلیقه ی باوان اونجوری بوده یا نسبت ب قبل خودش مقایسه میکرده.. اخه پروفایلشو الان ی نگا انداختم ..امضاش این بود...: شریف ترین دلها ، دلی است که اندیشه آزار کسی در آن نباشد ... زرتشت شاید بهش اعتقاد داشت..نمی خواست اینطور بشه..چمیدونم.. گناه مردمو نشوریم
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
میترا جون اون ایمیلی که بهت زده شده احتمالا از طرف کسی بوده که براش سوء تفاهم با اون پست شما پیش اومده اون پستی که اومدی و نوشتی با باوان صحبت کردی و اونم گفته عکسش فتوشاپ نبوده و طبق معمول به قسم و آیه متصل شده در حالیکه قبلش دیده بودی مونیکا با مدرک ثابت کرد و گفت خودتون عکس رو زوم کنید تا بفهمید، وقتی اومدی اینجوری نوشتی ناخودآگاه اگه کسی تو رو از مدت ها قبل نشناسه فکر می کنه حتما داری طرفداریش رو می کنی قبول کنیم که این تعریف و تمجیدها و نشون دادن یه شخصیت بی نظیر از خودش خیلی ها رو توی چاه انداخت که شاید اگه بخت باهات یار نبود خودت هم الان یکی از غمگین های اینجا بودی، وقتی انقدر نامردی کرده شاید دیگه درست نباشه قسم و آیه ها و نفریناش اینجا نوشته بشه، اگه شهامت داره خودش بیاد و بگه، اگه وجدان داره از دل تک تک کسایی که ضربه خوردن دربیاره،هرچند که خودم می دونم این انتظارات از این آدم خنده داره،کسی که فقط به خاطر آرامش اعصابش حاضر شد این همه مطلب مفید از دیگران پنهون بمونه من تو رو مدت هاست میشناسم میترا جون، در کل زیاد به دل نگیر احتمال خیلی زیاد یه سوءتفاهم بوده اون ایمیل
میترا جون ، یعقوب افشار سبک کاراش چطوریه که شما کارشو پسندی ؟ طبیعیه یا فانتزی ؟ میشه یک کم درباره کارش توضیح بدی .
خدای خوب و مهربونم پشتم که بهت گرمه از کوه هم محکمترم، تنهام نذار .
نمیدونم من چون دقیق با تاپیک نبودم..ریزه کاریا و اصل مطلبو نمیدونم... شاید مبهوت اخلاق دکترش شده بود بنده خدا..شایدم این موضوع ک الان مطرحه راست باشه...خدا داند..
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
بچه ها من نزنین ولی باور کنین همین منافی و بشارتی هم به اندازه توسلی ناراضی دارن ولی نمیان حوصله ندارن یا هر چی من مطب هر سه تا اینا چند بار رفتم حتی مطب ساری توسلی هم مسافرت که بودیم دو بار رفتم بنظرم اونقدرا هم دکتر بدی نبود