2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا سعید خیلی ناراحت شدم امیدوارم مشکلتون حل بشه .من با حسین تقوی خرداد ۱۴۰۲ ترمیم دارم نظرتون درمور ...

خیلی ممنون. نظر خاصی ندارم. امیدوارم نتیجه خوبی بگیرید

مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.
عزیزم من خیلی دنباله دکتر واسه ترمیم گشتم ابراهیم حاتمی پور جراح پلاستیکه اون انجام میده ولی من شنید ...

شما ترمیم کردین ؟ من بینیم داغونه دنبال دکتر ترمیم توی شیراز میگردم اگر میشناسید که کارش عالی باشه لطفا بهم معرفی کنید

من تو شیراز تعریف خلعتبری و ایمانی رو شنیدم و پیشه 2 تاشونم رفتم از کاره خلعتبری بیشتر خوشم اومد و ا ...

جناب ترمیم کردین من بینیم داغونه دنبال دکتر ترمیم بینی که کارش عالی باشه توی شیراز میگردم کمکم کنید لطفا

من فردا حدود 4تا5مطب دکتر امیری زادم عمل شده ها شنبه میان واسه برداشتن اسپیلنت اگر خواستین مراجعه ک ...

سلام خانم هنوز از عملی ک انجام دادبن راضی هستین؟ 

میشه عکس بدین از قبل و بعد 

منم بینیم ب شدت خراب شده میخواستم کمک بگیرم ازتون

سلام دوستان منم بینی مو عمل کردم و دکتر گند زد به بینیم یه بینی خیلی خیلی کوچیک که کاش فقط کوچیک بود ...

سلام من کاملا مشکلات شمارو دارم 

با دکتر جواد امیری زاد ترمیم کردین؟ میشه لطفا اگ ترمیم کردین بگین با کی و کجا و راضی هستین تروخدا ب کمک نیار دارم

منم 5 سال پیش عمل کردم خودم شیراز زندگی میکنم ولی تعریف دکتر محبی رو شنیدم اومدم تهران واسه عمل بینی ...

سلام ترمیمی کردین 

با کی ترمیم کردین من مشکل دارم ب شدت کوچیکه میشه کمکم کتید

سلام دوستان من ۱۰ سال جراحی کردم بینیم رو خیلی خراب شده الان تصمیم گرفتم با دکتر امیری زاد ترمیم کنم ...

سلام با دکتر امیری زاد ترمیم کردین میشه کمکم کنید و جواب بدین منم مشکل ترمیم دارم 

دوستان من تازه عضو تاپیک شدم خواهش میکنم راهماییم کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 ...

سلام اگ ترمیمی کردین با دکتر جواد امیری زاد میشه بهم کمک کنید ایا دماغتون خوب شد ؟ من مشکل کوچیکی بیش از حد دارم