2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست
سلام من ۴ روز پیش با دکتر امیری زاد ترمیم کردم، از غضروف دنده م برداشتن، شنبه میرم اسپلینت بردارم. د ...

سلام بینیتون خوب شد بعد ترمیم پیش امیری زاد میشه جواب بدین میخوام برم میششون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها جان خوبین همگی  میگم دوستان من سال ۹۶ یه بار جراحی بینی داشتم  الان میخواستم مجدد ...

ترمیم کزدین با دکتر امیری زاد اگ اره یا با هرکسی ترمیم کردین لطفا جواب بدین خوب شد یا ن؟

نمیدونی چقدر میگیره؟

شما ترمیم کردین؟ مشکل بینیتون ۰ی بود اگ ترمیم کردین پیش کی بود میشه جواب بدین 

من بینیم ب شدت کوچیک و زشت شده تغییر چهره بدی دادم چون صورتم درشته و گونه دارم نیاز ب بزرگ کردن بینی دارم

بینی من نه ظاهرش اوکی شد و نه تنفسم. البته من تنفس برام خیلی مهم بود حتی اگه ظاهرش تغییر نمی کرد و ت ...

سلام جناب ببخشید واسه ترمیم اولی که با دکتر منافی انجام دادین چه سالی بود و هزینش چقدر شد ؟

دکتر جواد امیری زاد هم توی رنج قیمت ایشون هست ؟

لطفا جواب بدبن از شهرستان میخوام بیام میخوام بدونم قیمتای ترمیم توی تهران از چ رنجی شروع میشه این پول شاید واسه شما تهرانیا زباد نباشه اما واسه ما شهرستانیا زیاده

سلام وقت بخیر بنظر من به لحاظ تجربه دکتر امیری زاد با تجربه تر از دکتر فتح سامی هستند و برای نمونه ...

ببخشید رنج قیمت ترمیم با دکتر امیری زادو میدونید ؟ قیمتا توی شهر شما چطوره من از شهرستان میخوام بیام میخوام بدونم در توانم هست یا ن

سلام خوبید  پیش کی عمل ترمیمی انجام دادید منم الهی گند زد تو صورتم

سلام 

ترمیم کردین اگ کردین پیش کی منم مشکلم مثل شماست کوچیکی بیش از حد لطفا اگ پیاممو میبینید جواب بدید دنبال دکتر ترمیم خوبم ک مطمئن باشم خوب میشم

من با منافی عمل کردم واقعا باورم نمیشه اصلا انتظارشو نداشتم از بس تو نی نی سایت منافی منافی میکردن ع ...

شما با دکتر باستان نژاد ترمیم کردین؟ 

مشکل بینیتون چی بود میشه بگین منم ترمیم لازم دارم مشکلمم کوجیکی بیش از حده

تا جاییکه من اطلاع دارم ترمیم کامل محسوب میشه و ترمیم جزیی نیست

شما ترمیم کردین اگ اره با کی 

منم ترمیمی هستم مشکل کوچیکی بیش از اندازه دارم از شهرستانم میشه کمک کنید تردید دارم میشه کمک کنید دکتر امزری زاد چطوره کارش؟

شما ترمیم کردین اگ اره با کی  منم ترمیمی هستم مشکل کوچیکی بیش از اندازه دارم از شهرستانم میشه ...

https://t.me/+W71WtVPylCozZTg0

عزیزم این گروه تلگرام برای ترمیمی هاست 

ضمنا من با امیری زاد ده ساله پیش عمل اول انجام دادم، در کل اوکی بود عملم ولی برای الان گزینه مناسبی نیست به دلیل کهولت سن دقت و تمرکزشون پایین اومده و ضمنا تو گروه‌ها مورد نکروزی ازش شنیدم