2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849464 بازدید | 9732 پست
لطفا منو تو گروه ترمیم بینی عضو کنید خوااااهش میکنم  به شدت نیاز دارم  به ترمیم  ل ...

فعلا ک قطع تلگرامم عزیزم

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان من سه ماه ک بینیمو عمل کردم  و مشکلی ک دارم اینه ی طرف بینیم غضروفی ک دکتر از گوشم برام استفاده کرده  اندازه ی بند انگشت برجستگی داره ممکنه ک غضروف آب شه یا ورم باشه درست بشه ؟

بین دکتر محمد مجیدی دکتر بلاجی دکتر یزدانفر و دکتر مجلسی موندم . بلاجی رو اخرین بار پیچشو دیدم نظرات بسته کارایی هم که گذاشته قدیمیه . یزدانفر اصلا پیچ نداره مجلسی هم واقعا نمی دونم چطوریه پیجش میرم عکسای تر وتمیزی  نیستن من شهرستانم نمی دونم باید چیکار کنم اگر کسی پیاممو دید کمکم کنه لطفا؟

بینی من نه ظاهرش اوکی شد و نه تنفسم. البته من تنفس برام خیلی مهم بود حتی اگه ظاهرش تغییر نمی کرد و ت ...

آقا سعید خیلی ناراحت شدم امیدوارم مشکلتون حل بشه .من با حسین تقوی خرداد ۱۴۰۲ ترمیم دارم نظرتون درموردش چیه؟

آقا سعید لطفا اگر اومدید نی نی سایت جواب من هم بدید و ممنون میشم بگید دکتر منافی قبل عمل به شما چه ق ...

طبیعتا به ترمیمی ها قول عالی نمیدن. من مشکلم تنفسه و کلاً هم بخاطر همین ترمیم کردم. بینی من احتمال زیاد غضروف لازم داشت تا راه تنفسم باز بشه ولی دکتر با غضروف های خود بینیم عمل رو انجام داد. البته اینکه به جای دیگه دست نزد کار معقولیه ولی مشکل اینه که راه تنفسه من خوب باز نشد مخصوصاً که یکی از دریچه ها حس گرفتگی دائمی دارم که خیلی آزار دهنده است طوری که همش احساس می کنم پره در حالی که مشکل جا گذاری غضروف هاست. در واقع میشه گفت دیواره یک طرف بینیم فرو رفته. من انتظار داشتم تنفسم خوب بشه که نشد. هزینه عملم هم از همه دکترهای دیگه که ویزیت شده بودم بیشتر شد در حالی که به نتیجه مطلوب نرسیدم. 

مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.
سلام دوستان. بینی من کج شده باید ترمیم بشم. لطفا نظر خودتان را در مورد دکتر فتح سامی و دکتر شهریار ن ...

برو پیش شهریار نظری و تا اخر عمر توی اینه نمیتونی نگاه کنی.

بینی منو فاجعه کرد. باورم نمیشه، و گردن هم نمیگیره و اخلاقش با قبل عمل زمین تا اسمون تغییر کرده

سلام دوستان من سه ماه ک بینیمو عمل کردم  و مشکلی ک دارم اینه ی طرف بینیم غضروفی ک دکتر از گوشم ...

سلام درست شد ؟  از گوشتون برداشت راضی هستید درکل  شکل گوش خراب نمیشه ؟ چه طوری بود کلن میشه یه توضیح مختصر بدیدبرای منم گفته باید غضروف تزریق کنم یا از گوش یا آماده نمیدونم کدومشو انتخاب کنم عوارضش کمتره