2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849474 بازدید | 9732 پست

سلام دوستان عزیز 

دکترمنافی برای بینی گوشتی کارش خوبه؟؟طبیعی درمیاره

چطورمیشه زودتر وقت گرفت

برای مامان شدن دوستام ومادرای منتظراللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
راستی من با دکتر وقردوست ترمیم کردم و بسیییییییییار زیاد ناراضیم بینیم هم خیلی کم کار بود میترا جون ...

وقردوست واقعا افتضاحه خدا ازش نگذره الهی که پولی که از مردم اینطوری میگیره خرج دوا درمون عزیزانش بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بینی من نه ظاهرش اوکی شد و نه تنفسم. البته من تنفس برام خیلی مهم بود حتی اگه ظاهرش تغییر نمی کرد و ت ...

آقا سعید امیدوارم مشکلتون حل بشه و اینکه کی به شما قیمت 160 میلیونی داد منشیش ؟

خیلی زیاده 160 میلیون واقعا 

بعدم که الان اصلا دکتر منافی ایران نیست 2 ماه بیشتره برگرده چقدر میخواد قیمت بده و کلا منافی دکتری هست که خیلیا بخاطر قیمتش پیشش نمیرن

شما پزشک دیگه ای مدنظرتون هست الان؟

سلام دوستان عزیز  دکترمنافی برای بینی گوشتی کارش خوبه؟؟طبیعی درمیاره چطورمیشه زودتر وقت گرفت

من تو دفعاتی که مطب منافی میرفتم عمل اولهای خوبی دیدم اما نمیدونم واقعا به سلیقه شما میخوره یا نه حتما باید خودتون بنظرم برید و نمونه ببینید که بهترین راهکاره

بچه ها جان خوبین همگی 

میگم دوستان من سال ۹۶ یه بار جراحی بینی داشتم 

الان میخواستم مجدد عمل کنم ب خاطر انحراف تیغه بینیم و نامتقارن بودنش و اینا...

با دکتر جواد امیری زاد ویزیت شدم بهم گفتن عمل کنی خیلی بهتر میشی ولی متاسفانه نتونستم نمونه کاراشونو ببینم میخواستم ببینم اینجا کسی باهاشون عمل داشته؟؟؟

دکتر فتح سامی چی ویزیت شدین باهاشون؟؟؟

بچه ها جان خوبین همگی  میگم دوستان من سال ۹۶ یه بار جراحی بینی داشتم  الان میخواستم مجدد ...

سلام وقت بخیر

بنظر من به لحاظ تجربه دکتر امیری زاد با تجربه تر از دکتر فتح سامی هستند و برای نمونه ام من چیزی که شنیدم داخل لپ تاپشون یه سری عکس هست که نشون میدن منشی دکتر امیری زاد

بنظر من دکتر فتح سامی برای بینی اولیه گوشتی گزینه مناسبیه ولییی بخیه هایی که میزنه اصلا جالب نیست و بعدش یه سری اقدامات درمانی انجام میده من یک ماه پیش رفتم مطب دکتر سامی برای نمونه اما درکل ایشون هم با تجربه ان و واقعا تصمیم نهایی برمیگرده به سلیقه و الویت شما 

بینی من نه ظاهرش اوکی شد و نه تنفسم. البته من تنفس برام خیلی مهم بود حتی اگه ظاهرش تغییر نمی کرد و ت ...

آقا سعید لطفا اگر اومدید نی نی سایت جواب من هم بدید و ممنون میشم بگید دکتر منافی قبل عمل به شما چه قولی داده بودن؟

سلام دوستان انشالله که حال همگی تون خوب باشه ، میشه بپرسم از دکتر سامی ، رجایی ، بصام عمل ناموفق دید ...

من يه عمل از بصام ديدم

نميدونم قبلش چطور بوده

بعدش ولي استخوني و كشيده و خوب بود يعني بايد خيلي دقت ميكردي بفهمي عمله

شبيه عمليا نبود؛ همونچيزيكه من دوس دارم

پيجشو ولي رفتم ديدم خوشم نيومد

جهالت بیش از دانایی احساس سرخوشی و امنیت ایجاد می کند.