قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سلام دوستان من تازه عضو تاپیک شدم خواهش میکنم راهماییم کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏میخوام ترمیم کنم بعد از ۱۰ سال که با بدبختی با بینیم سر کردم دیگه تصمیم گرفتم جراحی کنم از اول که بینیم داغون شد رفتم پیش دکتر کلانتر هرمزی که دکتر ۶ سال من رو برد اورد که یه وقت زود عمل نکنم واقعا ممنونشم بعدش گفت خودم این کار رو نمیکنم ولی دکتر مظفری و امیری زاد رو معرفی کرد گفت ببین با کدوم راحتی با دکتر مظفری موافق نبودم چون من سوراخ های بینیم غیر قرینه هستش دکتر گفت دست نمیزنم..رفتم پیش دکتر امیری زاد که گفت ۸۰ درصد سواراخ ها یه شکل میشه از دنده و پوست سر بر میدارن و به دلم نشست ۱ نفر ترمیمی هم دیدم خیلی خوب بود.پیش دکتر سازکار هم رفتم ترمیم شون رو دوست نداشتم. و اخلاقشون رو خواهش میکنم من ۱ ماه دیگه با دکتر امیری زاد وقت دارم کمکم کنید اگه کسی باهاشون ترمیم کرده و با دکتر دیگه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
دوستان من تازه عضو تاپیک شدم خواهش میکنم راهماییم کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏میخوام ترمیم کنم بعد از ۱۰ سال که با بدبختی با بینیم سر کردم دیگه تصمیم گرفتم جراحی کنم از اول که بینیم داغون شد رفتم پیش دکتر کلانتر هرمزی که دکتر ۶ سال من رو برد اورد که یه وقت زود عمل نکنم واقعا ممنونشم بعدش گفت خودم این کار رو نمیکنم ولی دکتر مظفری و امیری زاد رو معرفی کرد گفت ببین با کدوم راحتی با دکتر مظفری موافق نبودم چون من سوراخ های بینیم غیر قرینه هستش دکتر گفت دست نمیزنم..رفتم پیش دکتر امیری زاد که گفت ۸۰ درصد سواراخ ها یه شکل میشه از دنده و پوست سر بر میدارن و به دلم نشست ۱ نفر ترمیمی هم دیدم خیلی خوب بود.پیش دکتر سازکار هم رفتم ترمیم شون رو دوست نداشتم. و اخلاقشون رو خواهش میکنم من ۱ ماه دیگه با دکتر امیری زاد وقت دارم کمکم کنید اگه کسی باهاشون ترمیم کرده و با دکتر دیگه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
سلام من پارسال مهر عمل كردم از لحاظ ظاهري بينيم نوكش كج شده 😞واقعا اعتماد به نفسمو گرفته 🙁🙁ميشه لينك گروه ترميم رو بفرستيد كه از تجربياتتون استفاده كنم