2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862286 بازدید | 9715 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان من تازه عضو تاپیک شدم خواهش میکنم راهماییم کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏میخوام ترمیم کنم بعد از ۱۰ سال که با بدبختی با بینیم سر کردم دیگه تصمیم گرفتم جراحی کنم از اول که بینیم داغون شد رفتم پیش دکتر کلانتر هرمزی که دکتر ۶ سال من رو برد اورد که یه وقت زود عمل نکنم واقعا ممنونشم بعدش گفت خودم این کار رو نمیکنم ولی دکتر مظفری و امیری زاد رو معرفی کرد گفت ببین با کدوم راحتی با دکتر مظفری موافق نبودم چون من سوراخ های بینیم  غیر قرینه هستش دکتر گفت دست نمیزنم..رفتم پیش دکتر امیری زاد که گفت ۸۰ درصد سواراخ ها یه شکل میشه از دنده و پوست سر بر میدارن و به دلم نشست ۱ نفر ترمیمی هم دیدم خیلی خوب بود.پیش دکتر سازکار هم رفتم ترمیم شون رو دوست نداشتم. و اخلاقشون رو خواهش میکنم من ۱ ماه دیگه با دکتر امیری زاد وقت دارم کمکم کنید اگه کسی باهاشون ترمیم کرده و با دکتر دیگه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

دوستان من تازه عضو تاپیک شدم خواهش میکنم راهماییم کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏میخوام ترمیم کنم بعد از ۱۰ سال که با بدبختی با بینیم سر کردم دیگه تصمیم گرفتم جراحی کنم از اول که بینیم داغون شد رفتم پیش دکتر کلانتر هرمزی که دکتر ۶ سال من رو برد اورد که یه وقت زود عمل نکنم واقعا ممنونشم بعدش گفت خودم این کار رو نمیکنم ولی دکتر مظفری و امیری زاد رو معرفی کرد گفت ببین با کدوم راحتی با دکتر مظفری موافق نبودم چون من سوراخ های بینیم  غیر قرینه هستش دکتر گفت دست نمیزنم..رفتم پیش دکتر امیری زاد که گفت ۸۰ درصد سواراخ ها یه شکل میشه از دنده و پوست سر بر میدارن و به دلم نشست ۱ نفر ترمیمی هم دیدم خیلی خوب بود.پیش دکتر سازکار هم رفتم ترمیم شون رو دوست نداشتم. و اخلاقشون رو خواهش میکنم من ۱ ماه دیگه با دکتر امیری زاد وقت دارم کمکم کنید اگه کسی باهاشون ترمیم کرده و با دکتر دیگه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

شاید خندتون بگیره درتمام مراجعات من ب مطب د. امیری زاد من مریض ترمیمی،اسپیلنت دار .در حال بخیه کشیدن ...

دوست عزیز امیدوارم پیام من و ببینی و کمکم کنید من با دکتر وقت ترمیم دارم خواهش میکنم جواب بدین

این فروم خیلی فعال و مفید بود . متأسفانه از زمان ظهور وایبر و بعد تلگرام دیگه کسی اینجا فعالیت نمی کنه و مطلب جدیدی اضافه نمیشه. الان وقتی صفحات آخر رو مرور می کردم فقط تبلیغاتچی ها رو فعال دیدم که همچنان مشغول کار و مخ زدن هستند.  توصیه من به کسانی که دنبال ترمیم هستند:

ترمیم کار بسیار سختی هست که از عهده هر دکتری بر نمیاد. ممکنه یه پزشک صدها عمل اول بینی انجام داده باشه اما در خصوص ترمیم کاملاً ناتوان باشه. حواستون باشه با پزشک های جوان و کم تجربه که حتی چند تا عکس عمل اولی هم ندارند یه وقت ترمیم نکنید. بعضی از پزشکا هم تصاویری که منتشر می کنند "بلافاصله بعد از عمل" هست که به نظر من هیچ اعتباری نداره. چرا که بینی بعد از عمل تا مدت یک سال تغییر می کنه و بنابراین اگه ایراد داشته باشه کم کم نمایان میشه. گول اسم های قلمبه سلمبه رو نخورید. پورفوسوری که حتی یه عمل اول بینی هم انجام نداده به هیچ وجه نمی تونه ترمیم کار خوبی باشه. من از پزشک خاصی اسم نمی برم ولی اگه به مطالب قدیمی سال های 93 تا 95 مراجعه کنید اسم دکتر های با تجربه رو می تونید ببینید. 

یه روشی هم که اخیراً تبلیغات چی ها بکار می برند اینه که اسم پزشک های مد نظر خودشون رو لابلای اسامی پزشکهای با تجربه به بقیه غالب می کنند. پس به هر لیستی اعتماد نکنید. 

ضمناً حواستون باشه یک یا چند تا بازخورد منفی باعث نشه که روی تمام کارهای خوب یه پزشک خط بکشید و اونو از لیستتون خارج کنید.

امیدوارم که به نتیجه دلخواهتون برسید

مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز