2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849464 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان من تازه عضو تاپیک شدم خواهش میکنم راهماییم کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏میخوام ترمیم کنم بعد از ۱۰ سال که با بدبختی با بینیم سر کردم دیگه تصمیم گرفتم جراحی کنم از اول که بینیم داغون شد رفتم پیش دکتر کلانتر هرمزی که دکتر ۶ سال من رو برد اورد که یه وقت زود عمل نکنم واقعا ممنونشم بعدش گفت خودم این کار رو نمیکنم ولی دکتر مظفری و امیری زاد رو معرفی کرد گفت ببین با کدوم راحتی با دکتر مظفری موافق نبودم چون من سوراخ های بینیم  غیر قرینه هستش دکتر گفت دست نمیزنم..رفتم پیش دکتر امیری زاد که گفت ۸۰ درصد سواراخ ها یه شکل میشه از دنده و پوست سر بر میدارن و به دلم نشست ۱ نفر ترمیمی هم دیدم خیلی خوب بود.پیش دکتر سازکار هم رفتم ترمیم شون رو دوست نداشتم. و اخلاقشون رو خواهش میکنم من ۱ ماه دیگه با دکتر امیری زاد وقت دارم کمکم کنید اگه کسی باهاشون ترمیم کرده و با دکتر دیگه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

دوستان من تازه عضو تاپیک شدم خواهش میکنم راهماییم کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏میخوام ترمیم کنم بعد از ۱۰ سال که با بدبختی با بینیم سر کردم دیگه تصمیم گرفتم جراحی کنم از اول که بینیم داغون شد رفتم پیش دکتر کلانتر هرمزی که دکتر ۶ سال من رو برد اورد که یه وقت زود عمل نکنم واقعا ممنونشم بعدش گفت خودم این کار رو نمیکنم ولی دکتر مظفری و امیری زاد رو معرفی کرد گفت ببین با کدوم راحتی با دکتر مظفری موافق نبودم چون من سوراخ های بینیم  غیر قرینه هستش دکتر گفت دست نمیزنم..رفتم پیش دکتر امیری زاد که گفت ۸۰ درصد سواراخ ها یه شکل میشه از دنده و پوست سر بر میدارن و به دلم نشست ۱ نفر ترمیمی هم دیدم خیلی خوب بود.پیش دکتر سازکار هم رفتم ترمیم شون رو دوست نداشتم. و اخلاقشون رو خواهش میکنم من ۱ ماه دیگه با دکتر امیری زاد وقت دارم کمکم کنید اگه کسی باهاشون ترمیم کرده و با دکتر دیگه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

شاید خندتون بگیره درتمام مراجعات من ب مطب د. امیری زاد من مریض ترمیمی،اسپیلنت دار .در حال بخیه کشیدن ...

دوست عزیز امیدوارم پیام من و ببینی و کمکم کنید من با دکتر وقت ترمیم دارم خواهش میکنم جواب بدین