2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز روند شکایت ازیه دکتر چه جوریه؟ بعد اینکه واقعا رسیدگی میشه و اهمیتی به شکایت میدن ؟  ...

من از یه دکتر در پروسه شکایت هستم.

اول اگر ۱ سال از عملتون نگذشته برید نظام پزشکی محدوده اب که عمل رو انجام دادین بعد برید پیش یه دکیل یا عریضه نویس برای تنظیم شکوایه برای پزشکی قانونی 

تاکید میکنم شکوایه پزشکی قانونی 

چون من خودم قبلش داد خواست شورای حل اختلاف تنظیم کردم و رد شد

بعدش که نامه پزشکی قانونیتون امد دادخواست شکایتتون رو ثبت کنید و برید دادگستری شعبه رسیدگی به جرایم پزشکی 

من از یه دکتر در پروسه شکایت هستم. اول اگر ۱ سال از عملتون نگذشته برید نظام پزشکی محدوده اب که عمل ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم خیلی کمک کردی
فقط یه سوال من شهریور پارسال عمل کردم و یکسال از جراحیم گذشته! الان اگر شکایتی کنم ترتیب اثر نمیدن؟

ممنونم از راهنماییت عزیزم خیلی کمک کردی فقط یه سوال من شهریور پارسال عمل کردم و یکسال از جراحیم گذشت ...

سلام

نظام پزشکی بری نه چون دقیقا ۱ سال وقت داری برای شکایت و پزشکان همه میگن تو یکسال صبر کن درست میشه چون این مسئله رو میدونن وقتی یکسال بگذره سازمان نظام‌پزشکی شکایتت رو قبول نمیکنه  ولی دادگستری بری چرا 

من با یه وکیل مشورت کردم گفت شکایت حقوقی بکن که بتونی قرامت بگیری وگرنه شکایت کیفری جواب نمیده

سلام نظام پزشکی بری نه چون دقیقا ۱ سال وقت داری برای شکایت و پزشکان همه میگن تو یکسال صبر کن درست م ...

آهااا
عجب ادمای بی وجدانی هستن این دکترا !! ما که خبر نداریم چه گندی زدن  صبر میکنیم تا یه سالی که خودشون میگن بشه  اخرشم اینجوری؟!!

آهااا عجب ادمای بی وجدانی هستن این دکترا !! ما که خبر نداریم چه گندی زدن  صبر میکنیم تا یه سالی ...

دقیقا میدونن چیکار کنن که تو پرونده پزشکیشون درج نشه  منم ۱۰ روز مونده بود یک سالم تموم بشه رفتم.

مسئولش بهم گفت 

حداقل از دادگستری کارتونو پیگیری کنید.

دقیقا میدونن چیکار کنن که تو پرونده پزشکیشون درج نشه  منم ۱۰ روز مونده بود یک سالم تموم بشه رفت ...

باز خداروشکر شما به موقع متوجه شدی
بازم دستت درد نکنه  
مرسی از اطلاعاتی که دادی!
شما برای عمل بینبی درگیر این داستانی؟

باز خداروشکر شما به موقع متوجه شدی بازم دستت درد نکنه   مرسی از اطلاعاتی که دادی! شما برای عمل ...

بله من ۹۶ پیش یه دکتر تو کرج که مثلا میگن جز بهترین دکتر هستش رفتم برای در رفتگی تیغه و مشکل تنفسی و یه قوز کوچیک که داشتم 

اون سال دکتر فقط قوز بینی منو برداشت و بینیمو خیلی شیک و مجلسی کج کرد

گفت یه سال دیگه بیا واسه عمل روتوش ۹۷ رفتم گوشمو باز کرد کلی غضروف برداشت  اضافه کرده به بینی من الان بینی استخونی من شده یه بینی بزرگ که همچنان کج و مشکل تنفسیم پا برجاست

رفتم شورای حل اختلاف مسئولش میگفت من ۸۵ دادگستری بودم این دکتر خیلی پرونده داشته.

نمیدونم چرا نظام‌پزشکی اینارو باطل نمیکنن 

با جون مردم دارن بازی میکنن

بله من ۹۶ پیش یه دکتر تو کرج که مثلا میگن جز بهترین دکتر هستش رفتم برای در رفتگی تیغه و مشکل تنفسی و ...

عجب چقدر سختی کشیدین  
چرا  تو دو مرحله عملتون کرد؟ و اینهمه غضروفی که از گوشتون برداشت و چیکار کردپس؟؟ واقعا این ادما چطوری دلشون میاد با جون  و سلامتی یه ادم بازی کنن؟!
منم خواستم ادم کنن ولی ظاهرا باید به ادمین پیام بدیم
منم هنوز اد نشدم متاسفانه
ادمین های محترم تلگرام ممکن من و این دوستمون رو اد کنید!؟

اصلا هم گردن نمیگرفتن کجی بینی منو.

میگفت نه تو روشکم خوابیدی کج شده

جلسه بعد مطمعنی ضربه نخورده کار های من کج نمیشن.

یه سری توجیح احمقانه که انگار مثلا من خرم  حالیم نیست میاره

اخرین بار هم که رفتم کورتون تزریق کردکه مثلا ورم بخوابه بهتر که نشد هیچ بدتر هم شد

اصلا هم گردن نمیگرفتن کجی بینی منو. میگفت نه تو روشکم خوابیدی کج شده جلسه بعد مطمعنی ضربه نخورده ک ...

ای واااای
خدا ازش نگذره
واقعا حالتو درک میکنم منکه حرص میخورم این جور چیزا رو میشنوم
خدا ازشون نگذره و  نارضایتی ما  گریبانشو میگیره حتما
اسم دکترتو بگو که کس د یگه نره گرفتار بشه این دکتر هم نتونه بقیه رو سرکیسه کنه