2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862136 بازدید | 9715 پست

زنگ زدم به منشی باستانی نژاد وقت بگیرم برای ویزیت اولیه گفت آبان ۱۴۰۱ همان روز رفتم حضوری وقت بگیرم گفت آذر ۴۰۱ . والا سر در نمیارم یعنی آنقدر آدم تو صف جراحی بینی اند؟ آنهم با این هزینه ها ترمیم بالای ۵۰ عمل اول ۳۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی من با دکتر وقردوست ترمیم کردم و بسیییییییییار زیاد ناراضیم بینیم هم خیلی کم کار بود میترا جون ...

شما کی عمل کردی عزیزم .من میخوام باهاش عمل داشته باشم .کلینیک عمل داشتین یا بیمارستان دولتی

بچه ها این نظرات ک نوشتم نظر مریضهای مطب ها بوده و حالا برآورد خودم رنج اول : فقط خدا کرمی دلیل : ه ...

سلام عزیزم من مشکل شما رو دارم منم ترمیم بینی کردم بزرگ شده شماپیش کدوم دکتر عمل کردین راضی هستین 

ممنون میشم کمکم کنی

سلام  شما پیش ایشون عمل کردید؟ میشه پیج اینستا و ادرس بیمارستانشونو رو بگین  من خیلی گش ...

سلام عزیزم منم مشکل شما رو دارم شما ترمیم‌کردین خوب شد 

یا اون کسی ک مشکل ما رو داشت چی شد 

سلام دوستان انشالله که حال همگی تون خوب باشه ، میشه بپرسم از دکتر سامی ، رجایی ، بصام عمل ناموفق دیدین یا شنیدین که نیاز به ترمیم داشته باشه

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم