2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849490 بازدید | 9732 پست
سلام دوستان. بینی من کج شده باید ترمیم بشم. لطفا نظر خودتان را در مورد دکتر فتح سامی و دکتر شهریار ن ...

سلام. مطب گردی کنید ببینید به سلیقه تون نزدیک هست و میزان نارضایتی به چه صورته در خصوص دکترهای مدنظرتون

واقعا منم موندم پيش كي برم كه باز پشيمون نشم منم به دكتر تقوي تو واتساپ پيام دادم كه گفتن تا سال دي ...

چه کاسب کارانه که مبادا مالیات بدن واقعا آدم متاسف میشه

هرچند همه ما ترمیمی ها یجورهایی گیر افتادیم و من هرچقدر فکر میکنم نمیتونم به اصطلاح دکتر اولم رو رضا چایچیان رو ببخشم که با اینکه باید به من میگفت بینی من بیس عمل نداره و الان نه ساله من درگیرم چیزی نگفت و صورت من رو خراب کرد ... 

خدا واقعا به هممون انصاف بده تو هر موقعیت و نقشی که هستیم.

امیدوارم که اتفاقهای خوبی بیافته برای همه ترمیمی ها و من

بهر حال راهکارش بنظرم مطب گردی و مطب گردی و اعتماد به دیده های خودمون 

من دیگه مطب نرفتم برم، میام اینجا شرحش رو میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان من دو ماه پیش بینیم عمل کردم از همون روز که گچ بینیم برداشتم متوجه فرورفتگی استخوان بین ...

عزیزم بینیتون مشکلش برطرف شد! چیکار کردین اخرش😐 دقیقا منم مشکل شمارو دارم برا همین پرسیدم .. ممنون میشم جواب بدید

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
من یه نمونه بینی دیدم پیش دکتر سعید ظفرمند عمل کرده بود بحدی قشنگ بود که خودم و خواهرم میخوایم بریم ...

سلام 

شما پیش ایشون عمل کردید؟

میشه پیج اینستا و ادرس بیمارستانشونو رو بگین 

من خیلی گشتم ولی پیدا نکردم 

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                             

زنگ زدم به منشی باستانی نژاد وقت بگیرم برای ویزیت اولیه گفت آبان ۱۴۰۱ همان روز رفتم حضوری وقت بگیرم گفت آذر ۴۰۱ . والا سر در نمیارم یعنی آنقدر آدم تو صف جراحی بینی اند؟ آنهم با این هزینه ها ترمیم بالای ۵۰ عمل اول ۳۰

راستی من با دکتر وقردوست ترمیم کردم و بسیییییییییار زیاد ناراضیم بینیم هم خیلی کم کار بود میترا جون ...

شما کی عمل کردی عزیزم .من میخوام باهاش عمل داشته باشم .کلینیک عمل داشتین یا بیمارستان دولتی

بچه ها این نظرات ک نوشتم نظر مریضهای مطب ها بوده و حالا برآورد خودم رنج اول : فقط خدا کرمی دلیل : ه ...

سلام عزیزم من مشکل شما رو دارم منم ترمیم بینی کردم بزرگ شده شماپیش کدوم دکتر عمل کردین راضی هستین 

ممنون میشم کمکم کنی

سلام  شما پیش ایشون عمل کردید؟ میشه پیج اینستا و ادرس بیمارستانشونو رو بگین  من خیلی گش ...

سلام عزیزم منم مشکل شما رو دارم شما ترمیم‌کردین خوب شد 

یا اون کسی ک مشکل ما رو داشت چی شد