2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862136 بازدید | 9715 پست
واقعا ناراحت شدم، برید پیشش بهش اعتراض کنید تا اصلاح کنه، اینهمه استرس و هزینه و زمان واقعا از آدم ا ...

واقعا نمیدونید چقدر غصه میخورم من متاسفانه به نظرات همین نی نی سایت اکتفا کردم زمانی برای مطب گردی نداشتم عجولانه تصمیم گرفتم از من به همه نصیحت صرفا نظرات نی نی سایت رو در نظر نگیرید حتما برای انتخاب دکتر با صبرو حوصله، تحقیق کنید مطب گردی کنید کارهای دکتر رو دقیق و موشکافانه ببینید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینم ادامه مطلبیی که قبلا گذاشتم . کاربری به نام مل مل در جراحی بینی 3 گذاشته. ادامه مطلب میزارم که ...

شما هنوز فعال هستين تو سايت؟ ازتون سوال داشتم

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️

مونیکا عمل کردی خوب شدی بینی منم کج به سمت راست خیلی ناراحتم کورتن زیاد زده بینیم افسردگی گرفتم با دکتر علی اکبر عطایی صحبت کردم گفت که ترمیم بینی م خیلی خوب میشه کلی زمان مشاوره انلاین بهم راهنمایی کرد الان هفته بعد عمل دارم ایشالا که خوب شه ، به نظر من شمام باهاش مشاوره انلاین داشته باش راهنمایت کنه چون ترمیمی د یگه تیره اخر هست می تونی داخل سایت ماوراطب باهاش مشاوره انلاین داشته باشی 

من با منافی ترمیم کردم خراب کرد دارم از افسردگی میمیرم

منم با منافی ترمیم کردم. متاسفانه خوب نشد. مخصوصا اینکه مشکل تنفسی دارم

مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.
منم با منافی ترمیم کردم. متاسفانه خوب نشد. مخصوصا اینکه مشکل تنفسی دارم

البته ظاهرش بهتر شد ولی نه اینکه بدون ایراد باشه. من بیشتر تنفس برام مهم بود که متاسفانه خوب نشد. یعنی حاضر بودم ظاهر بینیم تغییر نکنه ولی تنفسم خوب بشه که متاسفانه نشد. 

مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.
البته ظاهرش بهتر شد ولی نه اینکه بدون ایراد باشه. من بیشتر تنفس برام مهم بود که متاسفانه خوب نشد. یع ...

چقدر اخیرا این مورد رو از دکتر منافی شنیدم البته مطبشم رفتم یه خانمی عمل اول بود یکماه گذشته بود میگفت نمیتونم نفس بکشم فکر میکردم بخاطر باید باشه ولی شاید واقعا مشکل تنفسی داشته بنده خدا

فکر میکنم دکتر منافی دیگه حوصله و دقت کافی برای عملاش نمیذاره واقعا نمیدونم چیکار کنم یکی از گرینه های اصلیم بود این دکتر

نظرتون راجع به دکتر باستان نژاد چیه؟

ترمیمی نیستم ولی گاهی بحث های این تاپیک رو می بینم .دکتر منافی زمانی شماره یک ایران بود و مشکل ترین و پیچیده ترین ترمیم ها رو انجام می داد ولی ظاهرا بعد از جراحی باز  قلبی که داشته خیلی افت کرده و دیگه کیفیت جراحی هاش مثل قبل نیست .

ترمیمی نیستم ولی گاهی بحث های این تاپیک رو می بینم .دکتر منافی زمانی شماره یک ایران بود و مشکل ترین ...

دقیقا من سال 92 خیلی ترمیمی ازشون دیدم اما الان مثل اونموقع نیست و شنیدم که عمل قلب انجام داده دکتر