قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سلام عزیزم چطور دکتر منافی خراب کرده یعنی چطوری شده قبل عمل یهتون چیرگفت چند در صد امید داد و چقد هز ...
سلام اتفاقا بینی من آنچنان مشکلی نداشت یه بینی کم کار بود از دکتر پرسیدم به نظرتون عمل کنم دو بار تاکید کرد بینیت خوشکل میشه اما الان فقط کارم پشیمونی و ناراحتیه من تحقیق زیادی نکردم با این بینی کج و کوله نمیتونم زندگی کنم چهرم بد شده سوراخای بینیم به سمت بالا رفته به فکر ترمیمم فعلا دارم در مورد دکتر باستانی تحقیق میکنم وقت مشاوره هم کرفتم برای تابستون سال آینده تا ببینم چی میش میاد
کج و کوله، سربالا نوک بینیمو بریده انداخته دور با اینکه کلی بهش تاکید کردم بینیم سر بالا نشه، یه قوس بد و ناهموار، بالای بینیمو خیلی باریک کرده نوک بینیم گرد وای داغونم داغون خدا بهم صبر و بردباری بده تا زمانی که با تحقیق کامل بتونم یه دکتر خوب و با وجدان پیدا کنم
خانم طلوع مشکلتون چی بود؟ و الان چه ایرادی داره ؟ پیوند غضروف هم داشتید؟ من یکی از گزینه هام دکتر م ...
قسمت پل بینیم یه فرو رفتگی جزئی داشت که باعث میشد بینیم خییییلی کم کج به نظر برسه میخواستم پر بشه الان دکتر به جای پیوند غضروف اون طرف دیگه بینیم رو تراشیده هم باریک شده هم در جهت عکس قبل از عمل کج شده نوک بینیم پهن و سر بالا و غیر قرینه شده، یه قوس بد و ناهموار داده، مثل اینکه دکتر حوصله نداشته برای بینی کم کار من وقت بذار به جای پیوند غضروف از دنده، تیغه بینیم رو تراش زیاد داده تا ازش غضروف بگیره خواسته یه جوری سرو تهش رو هم بیاره گند زده به دماغ بیچاره من