2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849483 بازدید | 9732 پست
بالای بینی یه تیکش خیلی کم انگار تراش میخواد یه طرف بینی هم فرورفتست از قسمت غضروف ک گف باید با غضرو ...

اگر واقعا نمیتونی هزینه جور کنی پیش دکتر خودت برو انگار مشکلت خیلی وخیم نیست من بینیم داغون شده کاملا به هم ریخته دیگه نمیتونم به دکتر خودم اعتماد کنم

اگر واقعا نمیتونی هزینه جور کنی پیش دکتر خودت برو انگار مشکلت خیلی وخیم نیست من بینیم داغون شده کامل ...

سلام عزیزم چطور دکتر منافی خراب کرده یعنی چطوری شده قبل عمل یهتون چیرگفت چند در صد امید داد و چقد هزینه گرفت؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر واقعا نمیتونی هزینه جور کنی پیش دکتر خودت برو انگار مشکلت خیلی وخیم نیست من بینیم داغون شده کامل ...

مگه چجوریه شده یکم توضیح میدی😑

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
سلام عزیزم چطور دکتر منافی خراب کرده یعنی چطوری شده قبل عمل یهتون چیرگفت چند در صد امید داد و چقد هز ...

سلام اتفاقا بینی من آنچنان مشکلی نداشت یه بینی کم کار بود از دکتر پرسیدم به نظرتون عمل کنم دو بار تاکید کرد بینیت خوشکل میشه اما الان فقط کارم پشیمونی و ناراحتیه من تحقیق زیادی نکردم با این بینی کج و کوله نمیتونم زندگی کنم چهرم بد شده سوراخای بینیم به سمت بالا رفته به فکر ترمیمم فعلا دارم در مورد دکتر باستانی تحقیق میکنم وقت مشاوره هم کرفتم برای تابستون سال آینده تا ببینم چی میش میاد 

مگه چجوریه شده یکم توضیح میدی😑

کج و کوله، سربالا نوک بینیمو بریده انداخته دور با اینکه کلی بهش تاکید کردم بینیم سر بالا نشه، یه قوس بد و ناهموار، بالای بینیمو خیلی باریک کرده نوک بینیم گرد وای داغونم داغون خدا بهم صبر و بردباری بده تا زمانی که با تحقیق کامل بتونم یه دکتر خوب و با وجدان پیدا کنم

کج و کوله، سربالا نوک بینیمو بریده انداخته دور با اینکه کلی بهش تاکید کردم بینیم سر بالا نشه، یه قوس ...

عزیزم نوک بینی منم گرد هس قوسشم گفتم ک بالاش برامده یه جوری یه طرفشم ک کلا انگار برش زده !! بیخیال حرص نخور .. انشالله بتونی جای خوب پیدا کنی منکه محبورم برم پیش خود ابلهش 😑 نمیتونم دیگه هزینه کنم چ خبره بخدا😑

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹

سلام دوستان یه سوال داشتم

من از کل بینیم راضیم فقط یه قوز کوچیکی بغل پل بینیم هست 

آیا با عمل سرپایی رفع میشه ؟من تا معاینه ماه سوم رفتم بعدش دیگه کرونا اومد نرفتم معاینه هارو

_بزار دیگه ....+بدو .           _خوشگلی ....+ای بد نیستی ...........وقتی بین این دو کامنت عکسی نمیبینی   

سلام بچه ها

من بینیمو چند سال پیش عمل کردم

کلومای بینیم افتادگی داره که اصلا خوب نیست.یه طرف پره هاشم فرورفتگی داره

کسی میدونه با عمل ترمیم میشه کلومای افتاده رو اصلاح کرد یا نه دوباره به اولش برمیگرده؟

سلام من ۴ روز پیش با دکتر امیری زاد ترمیم کردم، از غضروف دنده م برداشتن، شنبه میرم اسپلینت بردارم. د ...

الان راضي هستين از ترميم؟

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️
خانم طلوع مشکلتون چی بود؟ و الان چه ایرادی داره ؟ پیوند غضروف هم داشتید؟ من یکی از گزینه هام دکتر م ...

قسمت پل بینیم یه فرو رفتگی جزئی داشت که باعث می‌شد بینیم خییییلی کم کج به نظر برسه میخواستم پر بشه الان دکتر به جای پیوند غضروف اون طرف دیگه بینیم رو تراشیده هم باریک شده هم در جهت عکس قبل از عمل کج شده  نوک بینیم پهن و سر بالا و غیر قرینه شده، یه قوس بد و ناهموار داده، مثل اینکه دکتر حوصله نداشته برای بینی کم کار من وقت بذار به جای پیوند غضروف از دنده، تیغه بینیم رو تراش زیاد داده تا ازش غضروف بگیره خواسته یه جوری سرو تهش رو هم بیاره گند زده به دماغ بیچاره من