2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849496 بازدید | 9732 پست
منم با منافی ترمیم کردم. متاسفانه خوب نشد. مخصوصا اینکه مشکل تنفسی دارم

البته ظاهرش بهتر شد ولی نه اینکه بدون ایراد باشه. من بیشتر تنفس برام مهم بود که متاسفانه خوب نشد. یعنی حاضر بودم ظاهر بینیم تغییر نکنه ولی تنفسم خوب بشه که متاسفانه نشد. 

مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.
البته ظاهرش بهتر شد ولی نه اینکه بدون ایراد باشه. من بیشتر تنفس برام مهم بود که متاسفانه خوب نشد. یع ...

چقدر اخیرا این مورد رو از دکتر منافی شنیدم البته مطبشم رفتم یه خانمی عمل اول بود یکماه گذشته بود میگفت نمیتونم نفس بکشم فکر میکردم بخاطر باید باشه ولی شاید واقعا مشکل تنفسی داشته بنده خدا

فکر میکنم دکتر منافی دیگه حوصله و دقت کافی برای عملاش نمیذاره واقعا نمیدونم چیکار کنم یکی از گرینه های اصلیم بود این دکتر

نظرتون راجع به دکتر باستان نژاد چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترمیمی نیستم ولی گاهی بحث های این تاپیک رو می بینم .دکتر منافی زمانی شماره یک ایران بود و مشکل ترین و پیچیده ترین ترمیم ها رو انجام می داد ولی ظاهرا بعد از جراحی باز  قلبی که داشته خیلی افت کرده و دیگه کیفیت جراحی هاش مثل قبل نیست .

ترمیمی نیستم ولی گاهی بحث های این تاپیک رو می بینم .دکتر منافی زمانی شماره یک ایران بود و مشکل ترین ...

دقیقا من سال 92 خیلی ترمیمی ازشون دیدم اما الان مثل اونموقع نیست و شنیدم که عمل قلب انجام داده دکتر

قسمت پل بینیم یه فرو رفتگی جزئی داشت که باعث می‌شد بینیم خییییلی کم کج به نظر برسه میخواستم پر بشه ا ...

جراح آگاه هست از این موضوع که کم دقتی و عدم رعایت یک سری اصول میتونه برای بیمار اثرات جبران ناپذیر و رزومه بدی رو برای جراح و دردسر های فراوانیو برای پزشک وبیمار ایجاد کنه ایمان داشته باشید جراح تمامه سعی و تلاششو انجام میده و برای یک جراح هر عمل مهمترین عمل و هر لحضه حین جراحی بسیار با اهمیته 

من ۱۹ سالمه افسردگی شدید گرفتم بعد عملم خیلی بد شدم با هزار بدبختی مول عمل و زصایت خانواده گرفتم پدر ...

طبق پژوهش های نه چندان جدید افسردگیه بعد از جراحی پلاستیک ی موضوع کاملا طبیعیه به روانپزشک مراجعه کنید 

براي ترميمي چه دكتري رو پيشنهاد ميكنيد؟

تقوي

باستان نژاد

آمالي

….

خواهشا راهنمايي كنيد 

آيا اينهمه تعريف كه از دكتر تقوي ميشه واقعيت داره؟كسي هست ناراضي بوده باشه؟

دكتر سامان و نوري هم ترميم انجام ميدن؟

سلام شما ترميم كرديد بالاخره؟

سلام نه هنوز در مراحل تحقیقاتم راستش من خیلی مدنظرم بود که با دکتر منافی ترمیم انجام بدم حتی سی تی اسکن هم براشون بردم و اوکی دادن اما با توجه به مواردی که دارم میشنوم و یکی دوباری که رفتم مطب فعلا شک دارم و باید بیشتر مطب برم یه گرینه دیگه ام دکتر باستان نژاد شنیدم کارشون خوبه یکبارم مطبشون رفتم که یه ترمیمی با چسب دیدم که نظر دادن درست نیست و جند مورد عمل اوکی که تقریبا اوکی بودن ایرادات جزیی داشتن و یک عمل اول دیگر که حفره های بینی واقعا متفاوت و عجیب بود این تفاوت که البته خودشون خانم زیبایی بودن برای ویزیت یکسالگی اومده بودن که حس کردم معذب هستن 

در مورد دکتر منافی هم یه خانم دیگه ای رو دیدم که پوست بینی نکروز داشته رو قسمت پره و کج بوده بینیشون با پوست ضخیم اما بعد ترمیم نوک بینی شون مشکل داشت و تیغه فوق العاده که اومده بودن مجدد ویزیت شن و میگفتن که راضی هستن و میخوان اگر بشه بهتر شه نوک بینی شون رو ترمیم انجام بدن و یه عمل اولی دیدم که بینی شون خوب بود و البته پر ورم و خوب بود خودشونم راضی بودن کاملا

سلام نه هنوز در مراحل تحقیقاتم راستش من خیلی مدنظرم بود که با دکتر منافی ترمیم انجام بدم حتی سی تی ا ...

واقعا منم موندم پيش كي برم كه باز پشيمون نشم

منم به دكتر تقوي تو واتساپ پيام دادم كه گفتن تا سال ديگه نوبت ويزيت نداريم اگه كسي كنسل كرد خبر ميديم

چند روز بعد منشي پيام داد كه به نفر كنسل كرده  ويزيت رو واريز كن و اسكرين شات بده،كه بعد فهميدم اين فقط يه نمايش هست كه همه ويزيت رو اينجوري پرداخت كنند و كسي خداي نكرده تو خود مطب كارت نكشه 

بعد ويزيت هم گفتن ٦٠ تومن دستمزد خودم و ده تومن كلينيك هست ،كه واقعا براي من مبلغ زياديه 

هرچند فكر كنم قيمت ترميم دكتراي مطرح تر همين حدود باشه