2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
من ۱۹ سالمه افسردگی شدید گرفتم بعد عملم خیلی بد شدم با هزار بدبختی مول عمل و زصایت خانواده گرفتم پدر ...

حالم خیلی بده فقط مث مرده متحرک شدم همش حسرت و پشیمانی خیلیییی حالم بده خیلیییی ترخدا کمکم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۹ سالمه افسردگی شدید گرفتم بعد عملم خیلی بد شدم با هزار بدبختی مول عمل و زصایت خانواده گرفتم پدر ...

منم عمل کردم بینیم خراب شده ناراحتم هستم ولی تو رو خدا حرف از خودکشی نزن زندگی که فقط دماغ نیست تازه دردی هم نیست که دوا نداشته باشه خدا بزرگه بر پیج دکتر باستانی نژاد کاراشو ببین منم فعلا تو مرحله تحقیقم دارم راجب باستانی تحقیق میکنم مطمئنم اگر دیگه بیدار به آب نزنیم و عاقلانه و حساب شده پیش بریم مشکلمون حل میشه پس حرف از خودکشی نزن افسردگی هم طبیعیه رفع میشه زندگی ادامه داره

وای تورو قران مث من دقیقا😭😭😭😭 با هزار امید رفتم عمل کردم گچ رو ک بتز کرد دیدم افتضاحه گفتن ورمه ...

منم دقیقا مشکل شما رو دارم قشنگ حالتون میفهمم و ناراحتم خیلی ولی چاره چیه باید به زندگی عادی برگردیم و بازم امیدوار باشیم

منم دقیقا مشکل شما رو دارم قشنگ حالتون میفهمم و ناراحتم خیلی ولی چاره چیه باید به زندگی عادی برگردیم ...

خدا خیرشون نده الهی.دکترای تهران باز بهترن بنظرم .. پیش کی عمل کردی شما؟ منکه احتمالا برم ترمیم پیوند غضروف اصلا خوشم نمیاد از دماغم خیر نبینه دکتر حسین حامدی

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
خدا خیرشون نده الهی.دکترای تهران باز بهترن بنظرم .. پیش کی عمل کردی شما؟ منکه احتمالا برم ترمیم پیون ...

من با منافی عمل کردم واقعا باورم نمیشه اصلا انتظارشو نداشتم از بس تو نی نی سایت منافی منافی میکردن عقلم به کار ننداخته دکتری که همون روز نوبت مشاوره میده و میگه هر وقت پول ریختی به حساب میتونی عمل کنی و باید تعهد محضری هم بدی، آخ خدا چه بی عقلی بودم رفتم محضر تعهد هم دادم از من به همه نصیحت به دکتری که تعهد محضری میخواد اعتماد نکنید چون مسئولیت پذیر نیست، الان یه نفر که خودش میخواد ترمیم کنه دکتر باستانی نژاد رو بهم معرفی کرد تو پیش که کاراش فوق العاده اصلا قابل مقایسه با منافی نیست ولی زمان زیادی باید تو نوبت بمونی من وقت مشاوره گرفتم برای سال بعد تا اوم موقع باز میخوام حسابی تحقیق کنم میخوام مریضای ترمیمی حتی شده حضوری ببینم دیگه بی گدار به آب نمیزنم.

مریم جان هفته اینده 3 ماه از ترمیم میگذره . میتونم پیاده روی کنم؟

سلام خانم هستس شما با منافی ترمیم داشتی؟ بینیت درست نشد؟ من که با منافی ترمیم کردم پشیمونم شما بازم به فکر ترمیمی؟ چه دکتری مدنظرتونه

من با منافی عمل کردم واقعا باورم نمیشه اصلا انتظارشو نداشتم از بس تو نی نی سایت منافی منافی میکردن ع ...

اخه من هزینشو ندارم دیگه ۲۱ تومن خرج عملم شد دیگم پولی برام نمونده 😑 نمیدونم چیکار کنم !! ینی میگی نرم پیش خودش برا ترمیم 😑😑😑😑😑

اخه من هزینشو ندارم دیگه ۲۱ تومن خرج عملم شد دیگم پولی برام نمونده 😑 نمیدونم چیکار کنم !! ینی میگی ...

منم الان هیچ پولی در بساط ندارم و تازه میخوام باز شروع کنم به پس انداز کردن  تا سال دیگه خدا کریمه، به نظرم اگر مشکلت جزئیه برو پیش دکتر خودت ولی اگر گند زده به بینیت دیگه اعتماد نکن، صبور باش تا پولی به دست بیاری اونوقت برو پیش دکتری که ترمیم کار باشه و نمونه کاراش با سلیقت جور باشه 

منم الان هیچ پولی در بساط ندارم و تازه میخوام باز شروع کنم به پس انداز کردن  تا سال دیگه خدا کر ...

بالای بینی یه تیکش خیلی کم انگار تراش میخواد یه طرف بینی هم فرورفتست از قسمت غضروف ک گف باید با غضروف گوش بذاریم مث طرف دیگه صاف بشه نوک بینی هم ک گرد هس اونروز رفتن گف کورتون نمیزنم بد میشه برو قرص کورتون بخور گفتم معدم داغونه اونام ضرر داره .. بهرحال اینه .. تازه دفه اولم غضروف دنده مو برداشت گف غضروفت ضعیفه همونم به گند کشید یه طرف غضروف رو اونوجوری کرد نمیدونم بخدا چیکار کنم .. تا کی ۳۰ تومن جمع کنم نمیتونم سرکار هم نمیرم میگی چیکار کنم 😑