قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
واقعا ناراحت شدم، برید پیشش بهش اعتراض کنید تا اصلاح کنه، اینهمه استرس و هزینه و زمان واقعا از آدم ا ...
واقعا نمیدونید چقدر غصه میخورم من متاسفانه به نظرات همین نی نی سایت اکتفا کردم زمانی برای مطب گردی نداشتم عجولانه تصمیم گرفتم از من به همه نصیحت صرفا نظرات نی نی سایت رو در نظر نگیرید حتما برای انتخاب دکتر با صبرو حوصله، تحقیق کنید مطب گردی کنید کارهای دکتر رو دقیق و موشکافانه ببینید
مونیکا عمل کردی خوب شدی بینی منم کج به سمت راست خیلی ناراحتم کورتن زیاد زده بینیم افسردگی گرفتم با دکتر علی اکبر عطایی صحبت کردم گفت که ترمیم بینی م خیلی خوب میشه کلی زمان مشاوره انلاین بهم راهنمایی کرد الان هفته بعد عمل دارم ایشالا که خوب شه ، به نظر من شمام باهاش مشاوره انلاین داشته باش راهنمایت کنه چون ترمیمی د یگه تیره اخر هست می تونی داخل سایت ماوراطب باهاش مشاوره انلاین داشته باشی
من با منافی ترمیم کردم خراب کرد دارم از افسردگی میمیرم
منم با منافی ترمیم کردم. متاسفانه خوب نشد. مخصوصا اینکه مشکل تنفسی دارم
مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.