2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست

سلام دوستان من الان 2 ماهه عمل کردم. بینیم نوکش دراز شده نمیدونم آیا دکتر ارتفاع رو کم نکرده یا ورم نوک بینی هستش. باور کنید نوکش مثل پینوکیو دراز شده. بینی قبل از عمل خودم استخوانی غضروفی با پوست ضخیم و نوک بینی افتاده بود. دوستان آیا کسی تجربه ای داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم منو تو گروه ترمیم بینی تلگرام اد کن خواهش میکنم خیلی سردرگم عمل شدم

سلام عزیزم

بهت درخواست دوستی دادم 

لطفا اگه به گروه تلگرامی اد شدی به منم پیام بده تا بتونم اد بشم مثل خودت منم خیلی سردرگمم

من آذر 98 بیش دکتر پیام حق پناه شیراز عمل کردم. ظاهر بینیم افتضاح شده. من قوز و اینا نداشتم فقط نوک بینیم گرد و بزرگ بود میخواستم سربالا و قوس دار و کوچیک شه ولی الان نوکش افتاده و بزرگ و کجه. کسی با ایشون ترمیم انجام داده؟ 

سلام. با دکتر مقبولی اصل توی شهر زنجان عمل کردم. شما با کی عمل کردی؟

من با دکتر محبی....پس مقبولی اصل کارش خوب نیست؟من که کاراشو تو اینستا میدیدم خوشم میومد.من ۱۸ تومن دادم دکتر مقبولی چقد گرفت؟

من آذر 98 بیش دکتر پیام حق پناه شیراز عمل کردم. ظاهر بینیم افتضاح شده. من قوز و اینا نداشتم فقط نوک ...

من ترمیمی های دکتر محبی تو تهران رو دیدم عالیه ولی فقط ترمیمی هاش خوبه اما اونایی که عمل اولشون باشه شانسیه عملشون خوب بشه یا بد

من با دکتر محبی....پس مقبولی اصل کارش خوب نیست؟من که کاراشو تو اینستا میدیدم خوشم میومد.من ۱۸ تومن د ...

نمیگم کاراش خوب نیس منم کارای اینستاشو دیدم خوشم اومداما شانسیه دیگه مال من که فعلا اینجوری شده. خودش که میگه تا 1 سال خوب میشه اما من فکر نمیکنم دیگه پروجکشن تا یک سال تغییری بکنه. منم 11 تومن دادم اما واقعا افسردگی گرفتم.