2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862175 بازدید | 9715 پست
 عزیزم ممکن من رو هم تو گروه ترمیم اد کنی منم نیاز به تجربه و اطلاعات دوستان دارم ممنونم

دوست عزیز لطفا من رو هم توی گروه ترمیم اد کنید. خیلی لازم دارم از اطلاعات دوستان استفاده کنم. ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواستم بگم به هیچ وجه روکلینی برای ترمیم وعمل اول فکر نکنید کار بینیش افتضاحه فقط پروتزاش خوبه ههههه ...

دقیقا منم پیش دکتر کلینی عمل کردم  ،بنظرم بی وجدان ترین دکتریه که وجود داره ،که اصلا به سلامت و زیبایی مریض فکر نمیکنه ،هرگز زیر تیغ جراحی دکتر کلینی نرید هرگز 

و اما در مورد بعضیا که ناراضی هستن و میان تو تاپیک و چه اطلاعاتی دارن و شما تعجب میکنید و نکنه من دس ...

سلام دوستِ عزیز

امیدوارم حالتون همیشه خوب باشه

و قطعاً تا الان مشکلتون برطرف شده

میخواستم در موردِ دکتر مجتبی کلینی

هر چی میدونید بهم بگید 🙏🙏🌹🌹

سلام من ۴ روز پیش با دکتر امیری زاد ترمیم کردم، از غضروف دنده م برداشتن، شنبه میرم اسپلینت بردارم. دعا کنین خوب بشه. فعلا که داخل بینی م کلی زائده میبینم ولی ظاهرش خوب شده، من بینی م کج شده بود و غضروف نوک بینیم دفرمه شده بود

هنوز خیلی خیلی ورم دارم مخصوصا نوک بینی و سوراخ بینی که غقمار شده خیلی ورمش بشتره در هز صورت امیدوار ...

سلام عزیزم من از عکسهای شما دکتر امیری زاد رو انتخاب کردم، بعد از یکسال هنوز راضی هستی؟

دوست عزیز سلام مشکلت چی بود. راضی هستی از امیری زاد؟

عزیزم من چندین سال پیش با دکتر امامی عمل کرده بودم، از همون اول روی غضروف نوک بینی م یه برآمدگی پیدا کرد و تیغه بینی م به مرور زمان کج شده بود. 

الان خداروشکر هم نوک و تیغه بینی م خیلی خوب شده، فقط خیلی خیلی ورم داره که گفتن بینی های ترمیمی با پیوند غضروف خیلی زمان می بره تورمش بخوابه، الان ده روزه عمل کردم، انشاالله بعدا میام گزارش میدم ورمم کمتر شد

30 تومن دکتر، ۵ تومن کلینیک

بله ۳۵ عمل، یه سری هزینه جانبی هم هست مثل سی تی اسکن، تست pcr و عکس آتلیه ای

من پیش دکتر منافی رفتم گفت من میتونم بینی ت رو به نمره ۱۴ برسونم(قیمت عمل با کلینیک۳۵ گفتن)

پیش دکتر تقوی هم رفتم، ایشون هم گفت به نمره ۱۷ میرسونم ولی سعی م رو برای نمره ۲۰ انجام میدم(قیمت عمل ۳۵ گفتن، کلینیک هزینه ش جداگانه)

دکتر فتاحی هم رفتم گفتن خیلی خوب میشه(قیمت ۲۷ عمل با کلینیک)

دکتر امید ابراهیمی هم گفتن اصلاحات انجام میشه(قیمت ۱۷ )

سلام عزیزم من یه مقدار قوز داشتم رو بینیم جراتم نمیکردم برم بینیمو عمل کنم چون واقعا از عوارضش و دردش می ترسیدم رفتم فیلر بینی انجام دادم پیش دکتر خاک سفیدی خوبم شد فرمشاینم شمارشون خواستی تماس بگیر 09904204682

سلام بچه من چندروزه بینیمو عمل کردم حدودا یه هفته بینیم از قبلش بزرگتره شده کله اش پهن شده اصلا راضی نیستم ازش تازه قبلش کج بود الانم کجه م

چقد طول میکشه تا بینی کوچیک بشه خیلی تو عذابم