2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862175 بازدید | 9715 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آذر 98 بیش دکتر پیام حق پناه شیراز عمل کردم. ظاهر بینیم افتضاح شده. من قوز و اینا نداشتم فقط نوک بینیم گرد و بزرگ بود میخواستم سربالا و قوس دار و کوچیک شه ولی الان نوکش افتاده و بزرگ و کجه. کسی با ایشون ترمیم انجام داده؟ 

سلام. با دکتر مقبولی اصل توی شهر زنجان عمل کردم. شما با کی عمل کردی؟

من با دکتر محبی....پس مقبولی اصل کارش خوب نیست؟من که کاراشو تو اینستا میدیدم خوشم میومد.من ۱۸ تومن دادم دکتر مقبولی چقد گرفت؟

من آذر 98 بیش دکتر پیام حق پناه شیراز عمل کردم. ظاهر بینیم افتضاح شده. من قوز و اینا نداشتم فقط نوک ...

من ترمیمی های دکتر محبی تو تهران رو دیدم عالیه ولی فقط ترمیمی هاش خوبه اما اونایی که عمل اولشون باشه شانسیه عملشون خوب بشه یا بد

من با دکتر محبی....پس مقبولی اصل کارش خوب نیست؟من که کاراشو تو اینستا میدیدم خوشم میومد.من ۱۸ تومن د ...

نمیگم کاراش خوب نیس منم کارای اینستاشو دیدم خوشم اومداما شانسیه دیگه مال من که فعلا اینجوری شده. خودش که میگه تا 1 سال خوب میشه اما من فکر نمیکنم دیگه پروجکشن تا یک سال تغییری بکنه. منم 11 تومن دادم اما واقعا افسردگی گرفتم.

من ترمیمی های دکتر محبی تو تهران رو دیدم عالیه ولی فقط ترمیمی هاش خوبه اما اونایی که عمل اولشون باشه ...

خیلی دوست داشتم با محبی عمل کنم اما راهم دور بود.امکانش هست در صورت امکان یه لطفی در حق من بکنید و یه وقت برای من بگیرید از ایشون حداقل واسی ترمیم خیلی مدیونتون میشم چون واقعا نوبت دهیشون افتضاحه. امکانش هست؟

من با دکتر محبی....پس مقبولی اصل کارش خوب نیست؟من که کاراشو تو اینستا میدیدم خوشم میومد.من ۱۸ تومن د ...

دوست عزیز امکانش هست درخواست دوستی منو قبول که عکس بفرستم براتون نظر بدید؟ آخه مشکل هر دو تامون تقریبا یه مورده

دوست عزیز امکانش هست درخواست دوستی منو قبول که عکس بفرستم براتون نظر بدید؟ آخه مشکل هر دو تامون تقریبا یه مورده