2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست
من ترمیمی های دکتر محبی تو تهران رو دیدم عالیه ولی فقط ترمیمی هاش خوبه اما اونایی که عمل اولشون باشه ...

خیلی دوست داشتم با محبی عمل کنم اما راهم دور بود.امکانش هست در صورت امکان یه لطفی در حق من بکنید و یه وقت برای من بگیرید از ایشون حداقل واسی ترمیم خیلی مدیونتون میشم چون واقعا نوبت دهیشون افتضاحه. امکانش هست؟

من با دکتر محبی....پس مقبولی اصل کارش خوب نیست؟من که کاراشو تو اینستا میدیدم خوشم میومد.من ۱۸ تومن د ...

دوست عزیز امکانش هست درخواست دوستی منو قبول که عکس بفرستم براتون نظر بدید؟ آخه مشکل هر دو تامون تقریبا یه مورده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با دکتر محبی....پس مقبولی اصل کارش خوب نیست؟من که کاراشو تو اینستا میدیدم خوشم میومد.من ۱۸ تومن د ...

دوست عزیز امکانش هست درخواست دوستی منو قبول که عکس بفرستم براتون نظر بدید؟ آخه مشکل هر دو تامون تقریبا یه مورده

عزیزم ممکن من رو هم تو گروه ترمیم اد کنی منم نیاز به تجربه و اطلاعات دوستان دارم ممنونم

دوست عزیز لطفا من رو هم توی گروه ترمیم اد کنید. خیلی لازم دارم از اطلاعات دوستان استفاده کنم. ممنون میشم

خواستم بگم به هیچ وجه روکلینی برای ترمیم وعمل اول فکر نکنید کار بینیش افتضاحه فقط پروتزاش خوبه ههههه ...

دقیقا منم پیش دکتر کلینی عمل کردم  ،بنظرم بی وجدان ترین دکتریه که وجود داره ،که اصلا به سلامت و زیبایی مریض فکر نمیکنه ،هرگز زیر تیغ جراحی دکتر کلینی نرید هرگز 

و اما در مورد بعضیا که ناراضی هستن و میان تو تاپیک و چه اطلاعاتی دارن و شما تعجب میکنید و نکنه من دس ...

سلام دوستِ عزیز

امیدوارم حالتون همیشه خوب باشه

و قطعاً تا الان مشکلتون برطرف شده

میخواستم در موردِ دکتر مجتبی کلینی

هر چی میدونید بهم بگید 🙏🙏🌹🌹

سلام من ۴ روز پیش با دکتر امیری زاد ترمیم کردم، از غضروف دنده م برداشتن، شنبه میرم اسپلینت بردارم. دعا کنین خوب بشه. فعلا که داخل بینی م کلی زائده میبینم ولی ظاهرش خوب شده، من بینی م کج شده بود و غضروف نوک بینیم دفرمه شده بود

هنوز خیلی خیلی ورم دارم مخصوصا نوک بینی و سوراخ بینی که غقمار شده خیلی ورمش بشتره در هز صورت امیدوار ...

سلام عزیزم من از عکسهای شما دکتر امیری زاد رو انتخاب کردم، بعد از یکسال هنوز راضی هستی؟

دوست عزیز سلام مشکلت چی بود. راضی هستی از امیری زاد؟

عزیزم من چندین سال پیش با دکتر امامی عمل کرده بودم، از همون اول روی غضروف نوک بینی م یه برآمدگی پیدا کرد و تیغه بینی م به مرور زمان کج شده بود. 

الان خداروشکر هم نوک و تیغه بینی م خیلی خوب شده، فقط خیلی خیلی ورم داره که گفتن بینی های ترمیمی با پیوند غضروف خیلی زمان می بره تورمش بخوابه، الان ده روزه عمل کردم، انشاالله بعدا میام گزارش میدم ورمم کمتر شد