قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
من ترمیمی های دکتر محبی تو تهران رو دیدم عالیه ولی فقط ترمیمی هاش خوبه اما اونایی که عمل اولشون باشه ...
خیلی دوست داشتم با محبی عمل کنم اما راهم دور بود.امکانش هست در صورت امکان یه لطفی در حق من بکنید و یه وقت برای من بگیرید از ایشون حداقل واسی ترمیم خیلی مدیونتون میشم چون واقعا نوبت دهیشون افتضاحه. امکانش هست؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خواستم بگم به هیچ وجه روکلینی برای ترمیم وعمل اول فکر نکنید کار بینیش افتضاحه فقط پروتزاش خوبه ههههه ...
دقیقا منم پیش دکتر کلینی عمل کردم ،بنظرم بی وجدان ترین دکتریه که وجود داره ،که اصلا به سلامت و زیبایی مریض فکر نمیکنه ،هرگز زیر تیغ جراحی دکتر کلینی نرید هرگز
سلام من ۴ روز پیش با دکتر امیری زاد ترمیم کردم، از غضروف دنده م برداشتن، شنبه میرم اسپلینت بردارم. دعا کنین خوب بشه. فعلا که داخل بینی م کلی زائده میبینم ولی ظاهرش خوب شده، من بینی م کج شده بود و غضروف نوک بینیم دفرمه شده بود
دوست عزیز سلام مشکلت چی بود. راضی هستی از امیری زاد؟
عزیزم من چندین سال پیش با دکتر امامی عمل کرده بودم، از همون اول روی غضروف نوک بینی م یه برآمدگی پیدا کرد و تیغه بینی م به مرور زمان کج شده بود.
الان خداروشکر هم نوک و تیغه بینی م خیلی خوب شده، فقط خیلی خیلی ورم داره که گفتن بینی های ترمیمی با پیوند غضروف خیلی زمان می بره تورمش بخوابه، الان ده روزه عمل کردم، انشاالله بعدا میام گزارش میدم ورمم کمتر شد