2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849472 بازدید | 9732 پست
30 تومن دکتر، ۵ تومن کلینیک

بله ۳۵ عمل، یه سری هزینه جانبی هم هست مثل سی تی اسکن، تست pcr و عکس آتلیه ای

من پیش دکتر منافی رفتم گفت من میتونم بینی ت رو به نمره ۱۴ برسونم(قیمت عمل با کلینیک۳۵ گفتن)

پیش دکتر تقوی هم رفتم، ایشون هم گفت به نمره ۱۷ میرسونم ولی سعی م رو برای نمره ۲۰ انجام میدم(قیمت عمل ۳۵ گفتن، کلینیک هزینه ش جداگانه)

دکتر فتاحی هم رفتم گفتن خیلی خوب میشه(قیمت ۲۷ عمل با کلینیک)

دکتر امید ابراهیمی هم گفتن اصلاحات انجام میشه(قیمت ۱۷ )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من یه مقدار قوز داشتم رو بینیم جراتم نمیکردم برم بینیمو عمل کنم چون واقعا از عوارضش و دردش می ترسیدم رفتم فیلر بینی انجام دادم پیش دکتر خاک سفیدی خوبم شد فرمشاینم شمارشون خواستی تماس بگیر 09904204682

سلام بچه من چندروزه بینیمو عمل کردم حدودا یه هفته بینیم از قبلش بزرگتره شده کله اش پهن شده اصلا راضی نیستم ازش تازه قبلش کج بود الانم کجه م

چقد طول میکشه تا بینی کوچیک بشه خیلی تو عذابم

سلام خانوما. من سال 85 بادکتر علی زینلی بینی ام رو عمل کردم .  مشکل تنفسی یا کجی و نامتقارنی ند ...

عزيزم امكانش هست من بيني قبل و بعد شما رو ببينم من ترميم ميخوام دكتر زينلي رو ولي نمونه ي خند سال عمل شده ازش نديذم 

سلام من انجام دادم بعد ۱۰ روز بخیه میکشه . درد داره ولی خوب میشی نگران نباش

ببخشيد تو ظاهر گوشتون تاثير نذاشته يا براي لستفاده از عينك و گوشواره مشكل ندارين ؟ يكي ميگفت گوشش حالت فرورفته شده البته از نزديك من نديدم ولي خيلي اعصابم كلا داغونه 🤦🏻‍♀️

سلام  من سال ۹۳ با دکتر مجلسی ترمیم کردم پیوند غضروف از گوشم انجام دادن خیلی بهتر شد بینی م. د ...

اين درسته بالاي ٤٠ سال ديگه نميشه از غضروف دنده استفاده كرد؟ ميشه اينو بپرسين از دكترتون

ببخشيد ميشه عكس از بعد از ترميم سومتون بذارين ؟ بعد دوتا سوال مجلسي كه عمل كردين جاي بخيه و اينا نموند كلا كار بخيه اش خوبه ؟ و اينكه ورمتون چه ميزان بُود خيلي طول كشيد تا بره ؟

من فردا حدود 4تا5مطب دکتر امیری زادم عمل شده ها شنبه میان واسه برداشتن اسپیلنت اگر خواستین مراجعه ک ...

سلام من ميتونم عكساي قبل و بعد از ترميم شما با دكتر أميري زاد رو ببينم ؟ ممنون ميشم واقعا چون نمونه كاراشون هيچ جا ميست