2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم از ایشون نمی گذرم. من چند سال پیش به یک متخصص جراحی زیبایی برای عمل بینیم مراجعه کردم،(فامیلشو ...

ب من گفتن دکتر دشتي خوبه، ولی میترسم بد شه.. شما پیش همون دشتی عمل کردین؟ 

سلام.....من کرمانشاه هستم...

پیش دکتر عزیزی سه سال پیش بینی عمل کردم یکسال بعد عمل ناخاسته باردار شدمو و زایمان طبیعی داشتم الان حس میکنم فرم بینیم خراب شده و مثل ادل نیست...

این عمل ترمیمی چطوره؟کسی میدونه ؟باید چ کنم؟

خدایا زنده ام به امیدخودت💜👌🍃
شما میخوای ترمیم کنی؟مشکلتون چیه؟

ن عزیزم من ترمیمی نمیخام، هنوز عمل نکردم و واسه اولین باز میخام عمل کنم.. بینیم خوبه فقط ی قوز کوچولو دارم میخام عمل کنم و انحراف بینی هم دارم عمل کنم

سلام من ۴ روز پیش با دکتر امیری زاد ترمیم کردم، از غضروف دنده م برداشتن، شنبه میرم اسپلینت بردارم. د ...

سلام عزیزم من با دکتر امیری زاد وقت عمل ترمیمی  دارم میشه دعوت دوستی منو قبول کنید ممنون

سلام من ۴ روز پیش با دکتر امیری زاد ترمیم کردم، از غضروف دنده م برداشتن، شنبه میرم اسپلینت بردارم. د ...

لطفا برام عکس بفرستید من خیلی دودل هستم و بگید راضی هستید از عملتون؟؟

لطفا برام عکس بفرستید من خیلی دودل هستم و بگید راضی هستید از عملتون؟؟

عزیزم شما فقط پیش دکتر امیری زاد مشاوره شدید؟کی عکل دارید و چند درصد امکان بهبودی دادن و هزینتون

عزیزم شما فقط پیش دکتر امیری زاد مشاوره شدید؟کی عکل دارید و چند درصد امکان بهبودی دادن و هزینتون

من اواخر اردیبهشت وقت دارم گفتن خوب میشه ، پیش تقوی هم رفتم ولی با دیدن یک مورد ترمیمی در مطبش پشیمان شدم

دکتر علی اکبر عطایی کارش توی ترمیم بینی واقعا عالیه. آدرس مطبش توی ونک: تهران، ميدان ونک، نرسيده به پل همت، جنب ساختمان خورشيد، ساختمان ١٢٦٦، طبقه چهارم، واحد ١٤

آدرس مطبش توی شهریار: شهریار، بین میدان فرمانداری و میدان حافظ، مرکز جراحی تندیس شهریار

من اواخر اردیبهشت وقت دارم گفتن خوب میشه ، پیش تقوی هم رفتم ولی با دیدن یک مورد ترمیمی در مطبش پشیما ...

تقوي يكي از گزينه هاي منه ، چطور بُوده ترميمي اي كه ديدين و خوشتون نيومد ؟