2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862150 بازدید | 9715 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان کسی اینجا نیست واقعا ؟

من خیلی برام مهمه که تو گروه ترمیما ادد بشم لطفا کمک کنید...

راستش من پیش دکتر منافی ویزیت شدم اما هنوز مردد هستم و 2 روزه که اینستاگرام دکتر تقوی رو دارم میبینم که خیلی کار ترمیم انجام میدن، کسی با دکتر تقوی ترمیم انجام داده یا میشناستشون؟

دوستان خواهشا هر کی امکانشو داره منو تو گروه ترمیمی ها ادد کنه  

چزا مردد شدید با دکتر منافی چی گفتن بهتون

والا به من گفتن که پیوند از دنده لازم دارم و اینکه گفت به بینی فعلی ت چه نمره ای میدی گفتم 8 تا 10 گفت فرض کن 8 بدی به 15 16 میرسه راضی ای ؟ دیگه من نمیدونم چه ایرادی قراره بمونه که 15 16 بشه برای همین دلیل دو دلیم این بود  ولی خب در کل انتخاب اصلیم ایشون هستن 

و اینکه روزی که من مراجعه کردم  یه خانمی اومده بودن ترمیم کرده بودن دکتر بهشون گفته بودن پیوند از دنده لازم داری ولی از غضروف خود تیغه بینی استفاده کرده بودن که انحراف داشتن و یه سری مشکلات دیگه من بینی شونو دیدم فوق العاده طبیعی و تمیز بود به نظرم

والا به من گفتن که پیوند از دنده لازم دارم و اینکه گفت به بینی فعلی ت چه نمره ای میدی گفتم 8 تا 10 گ ...

یعنی دکتر عمل کرده بود انجراف داشت باز؟نطرتون در مورد دکتر باستان نژاد چطوره دبدی کاراشونو میگن منافی برگه میگیره تعهد میگیره 

[QUOTE=102534691]عزیزم خواستی بگو تو گروه ترمیم ادد کنم از تجربیات استفاده کن[/QUOT عزیزم لطف میکنید ...

سلام میشه لطفا من را هم اد کنید من هم جراحی ترمیمی دارم و واقعا بین چند دکتر کاملا گیج هستم

سلام دوستان کسی اینجا نیست واقعا ؟ من خیلی برام مهمه که تو گروه ترمیما ادد بشم لطفا کمک کنید... را ...

سلام من هم خیلی بین دکتر تقوی و باستان نژاد دو دلم ایکاش یکی هم به من کمک کند

یعنی دکتر عمل کرده بود انجراف داشت باز؟نطرتون در مورد دکتر باستان نژاد چطوره دبدی کاراشونو میگن مناف ...

پیش دکتر دیگه عمل شده بود دکتر اسماعیلی فکر کنم انحراف داشت و یه سری ایرادات دیگه که البته من از عکسی که برای قبل عمل بود یه عکس خانوادگی نشونم داد ایشون انحرافشو تشخیص دادم و روزی که من رفتم مطب دکتر منافی اومده بودن برای ویزیت سه ماهه بعد از عمل 

انگار بله تعهد میگیرن اما از همه نه از بعضی بیمارا که فکر میکنم ترمیما همه تعهد باید بدن 

در مورد دکتر باستان نژاد هم من مثل دکتر تقوی فقط پیج اینستاشونو دیدم به نظرم ایشونم تبحر دارن اما من ترجیح میدم پیش جراح پلاستیک عمل کنم و فکر میکنم بینی هایی که دکتر باستان نژاد ترمیم کردن پهن هستن 

ترمیم بینی درشیراز توسط دکترعلی حقیقتیان. ایشون بسیارحرفه ای، باتجربه ودلسوز هستن. میزان رضایت دربین افرادی که باایشون جراحی ترمیمی (ثانویه) داشتن بالاست. من پیش ایشون عمل کردم وازنتیجه عمل راضیم. آدرس پیج دکتر  🙏👌@drhaghighatian