2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست
من اواخر اردیبهشت وقت دارم گفتن خوب میشه ، پیش تقوی هم رفتم ولی با دیدن یک مورد ترمیمی در مطبش پشیما ...

دكتر اميري زاد ناراضي هم داشت ؟ كلا من بيشتر مشكلم نوك بينيه كه گوشتي شده فكر ميكنين بتونه كمك كنه ؟ هزينه عملشون الان چنده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دكتر اميري زاد ناراضي هم داشت ؟ كلا من بيشتر مشكلم نوك بينيه كه گوشتي شده فكر ميكنين بتونه كمك كنه ؟ ...

تو همین نی نی سایت گفتن دکتر فتح سامی گوشتی رو خوب عمل میکنه یک مشاوره برید

لطفا برام عکس بفرستید من خیلی دودل هستم و بگید راضی هستید از عملتون؟؟

سلام عزیزم، من از عملم راضی هستم، خداروشکر هم تنفسم عالی شده، هم کجی بینی و غضروف نوک بینیم درست شده. البته من قبل و بعد خودم رو با هم مقایسه میکنم.

سلام و عرض ادب به همگی دوستان من بینی امو در واقع 15 سال پیش جراحی کردم اون زمان خیلی دست پزشکها ...

سلام عزيزم اين گرافت دقيقا چي بُود از جنس خود بينيه؟🤔و آيا با خود برزنجي مجدد عمل كردين ؟ اصلا ترميم نمونه ديدين ازش به خصوص براي نوك بيني ، ممنون ميشم جواب بدين 

داداش من بینشو عمل کرده بود اما تو تصادف بینیش خیلی آسیب دید فرم بینیش واقعا بد شده بود برای ترمیم بینی پیش دکتر سوره علاف اکبری رفت خدا خیرش بده بینیش  خیلی خوب شد https://www.instagram.com/dr.sourehallafakbari/?hl=en

بینی  من تو باشگاه ضربه خورد واقعا آسیب دید مجبور شدم بینمو جراحی کنم  یکی از دوستام دکتر سوره علاف اکبری معرفی کرد واقعا خیلی دکتر مهربون و خوبیه من کلی استرس داشتم خیلی بهم آرامش داد و بینی واقعا خوب جراحی کرد بینی من به غضروف اضافی احتیاج داشت از غضروف دنده م استفاده کرد.مطبش تو گیشاست خیلی دسترسی به مطبش راحته 

مینا جان در مورد دکتر امامی و خودت بگم ک همیشه چون یکی اسمش در رفته شاید تو بعضی کارا تبحرش بیشتر ب ...

مل مل جون الان از بینیت راضی هستی من هنوز برای ویزیت پیش امیریزاد نرفتم