قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی از دوستام رفت پیش دکتر وقردوست عمل کرد خیلی خوب شده . کلا انگار کوبیده از نو ساخته . صورتش گونه هاش و چهرش خوب شده . من خیلی کاراشو دوست دارم . دکتر منصفی هم هست و بهش تخفیفم داد و الان 4 ماه می گذره و هر دفعه میبینمش بینیش بهتر میشه.
دوستان دکترم با اقای به اصطلاح دکتر عبدالله عباسی فرق داره ها.حامد عباسی متشخصو نجیبه.اصلا که پیش ای ...
سلام عزیز
دنبال یک راهی بودم که بقیه رو آگاه کنم از اینکه دکتر عبدالله عباسی یک آدم بیمار هست که از موضع خودش در سوء استفاده از بیمارهای جوانش استفاده میکنه که در جستجوهای گوگل به کامنت شما رسیدم. واقعا آدم بی اخلاقی هست و بسیار حرف های س-ک-سی میزنه و حرف های زننده که اصلا هیچ ربطی به موضوع عمل و بیمار نداره. قشنگ آدم رو در شرایطی قرار میده که شکنجه آوره و توهین آمیز. من بعد رفتن به مطبش دو روز گریه میکردم انقدر که حرف های زننده جنسی زد و من رو ترسوند به شدت . یک همراهی هم داشتم که خیلی جلوش خجالت کشیدم . انقدر حرف ها بی ربط هست که نمیشه نوشتشون حتی و متاسفانه خیلی از ما زن های ایرانی از جمله خود من همونجا بلند نمیشیم بزنیم توی دهن این افراد که از جایگاه مقدس پزشکی سوء استفاده میکنن. لطفا و حتما اگر میرین پیش این آدم صداش رو ضبط کنین که اگر مشکلی براتون پیش آمد بتونین از خودتون دفاع کنین.