2777
2789
عنوان

کیا مستاجران

128 بازدید | 18 پست

چن ساله مستاجرین؟

وسیله هامون تیکه وپاره شدن بخدا بدبخترینیم ما

یکی ۲ ۳ تا خونه داره مونده دستش اجاره میده

یکیم یدونه هم نداره خودش بشینه لعنت به این عدالت

خستم دلداریم بدین

ماهم

بلند پرواز🕊️🌱یک روز میام و میگم بالاخره شد🥹🤍اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من مستاجرم و اولین بار تقریبا یک سال و نیم بعد عروسیم جابجا شدم

قبول دارم واقعا سخته

ولی منو شوهرم انقد همه چیز و مرتب بسته بندی کردیم هیچ کدوم از وسیله هامون حتی یه کوچولو هم آسیب ندید

خوشبحالت ما هرسال باید پاشیم🙃

چرا هر سال همسایه ما مستاجرن ما ۵،۶ سال میمونن

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره.قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون

ماهم بالای ده سال اجاره نشین بودیم

مسکن مهر ثبت نام کردیم بعد ده سال دادن بهمون

الانچند ساله خونه داریم

خونه ی فوق العاده ای نیست ولی خب از اجاره نشینی راحت تره

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

ماهم بالای ده سال اجاره نشین بودیممسکن مهر ثبت نام کردیم بعد ده سال دادن بهمونالانچند ساله خونه داری ...

عزیزم مسکن ملی چطوره باید پول زیاد بریزی مرحله ای یا قسطی

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره.قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون

۳۰ ساله

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

عزیزم مسکن ملی چطوره باید پول زیاد بریزی مرحله ای یا قسطی

بخدا نمیدونم من مامان و بابام گرفتن

وقتی ثبت نام گردن من هنوز به دنیا هم نیومده بودم

وقتی خونه رو تحویل دادن من یازده سالم شده بود

ولی چند مرحله پول ازشون گرفتن و یه وام هم خودسون روس دادن ک قسطی پس بدن

هنوزم ماهی ۲۰۰ هزار تومن دارن قسط میدن

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷