قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
قضاوت به عهده خود شما دوستان ما نی نی سایتی ها یک با چوب شخصی آدم فروش به نام باوان رو خوردیم که حتی دکترش یکی از بچه های اینجا رو کور کرد ببین تو با کار دیشبت خودتو روندی
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد.
عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
تاسف بهترین کلمه ای که میشه واسه شما استفاده کرد خانم دوشخصیتی مینا و سارا اسکویی
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد.
عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
تاسف بهترین کلمه ای که میشه واسه شما استفاده کرد خانم دوشخصیتی مینا و سارا اسکویی
آلمین خانم یه نگاهی به تاریخ عضویتت بنداز بعد پیام قدیمی بودن بودن رو تو تاپیک تایپ کن و سلام بنده رو به اون دوستتون سارا اسکویی برسونید
جراحی زیبایی بینی من معتقدم باید اول ادم بره نمونه کارا رو ببینه که متوجه شه کار دکتر خوبه یا نه من خودم کلی تحقیق کردم تا بهترین جراحی بینی داشته باشم بعد از یک ماه تحقیق دکتر نجف بیگی به نظر من از همه بهتر بود بهتر توضیحی دربارش ندم خودتون برید سایت نمونه کاراش ببینید ادرس سایتش بخش گالریش پر از نمونه کار جراحی بینی http://www.drnajafbeygi.com من که خیلی راضی بودم اما قضاوت با شما 02186081875
دکتر جراح خوب به نظر من دکتر راجی خیلی عالی عمل می کنه بهتر هر شخصی بره نمونه کارا رو ببینه بعد قضاوت کنه [smiley] این ادرس سایتش http://drradji.ir/s/sm64.gif[/smiley]
کاربران عزیز با سلام خواهشمند است در پستهای خود از نام بردن پزشکان و جراحان جدا خودداری فرمایید. در ماههای اخیر به دستور پلیس فتا آی دی کاربران زیادی که شاکی خصوصی داشتند پیگیری شد. برای جلوگیری از بوجود آمدن مشکل و شکایت پزشکان لطفا ملاحظه بفرمایید. تا برای شما و تاپیکها مشکلی بوجود نیاید از همکاری شما عزیزان سپاسگزاریم هر جا از دکتری اسم بردید پاک کنید برای شما و سایت مشکلی پیش نیاد