2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849483 بازدید | 9732 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کسی که پول اضافه داره و میخواد بریزه تو سطل آشغال برای ترمیم بره پیش منافی
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
با سلام و درود فراوان خدمت دوستان قدیمی وجدید اینم از بخت بدویا شانس خوبم که هر از گاهی باید بیام آمار دکترا رو در بیارم یه گهی خوردم که تا عمر دارم درگیرم
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
دوستان هواستون رو جمع کنید که از چاله تو چاه نیوفتید من به این قصابها اعتمادی ندارم ولی از طرفی مشگل تننفسی بیچارم کرده
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
دوستان اگه خط TELEGRAMدارید لطفا کمک کنید چون من زیاد وقت نمیکنم اینجا بیام با درود فراوان و ارزوی بهبودی روز افزون برای تک تک عزیزان،
بچه هامن 8روزه بینیموعمل کردم وپرهای بینیم تابه تابودبعدازعمل هنوزم همونه تغییری نکرده ...به نظرتون میشه دوباره ترمیم کنم خیلی رواعصابمه.دکترم میگه درست نمیشه نمیدونم چیکارکنم .لطفاراهنماییم کنید
خدایاشکرت