2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851524 بازدید | 9732 پست
یاه جان مبارک باشه عزیزم ایشالا راضى باشى، بینیت گوشتى با پوست زخیم بود یا پوست نازک؟ لطفا بعدا که بهتر شدى عکس قبل و بعد ترمیمتو برامون بذار
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
سلام من تیر ماه سال ٨٩ با دکتر شیروانى عمل کردم و خیلى راضى بودم و هرجا هرجا که میرفتم همه دکترمو ازم میپرسیدین تا اینکه ٣ سال بعدش براى سرماخوردگى رفتم دکتر گوش و خلق و بینى و بهم گفت که بینى ات انحراف داره از اونموقع همش دقت میکردم تا اینکه دیدم بله سر بینى ام به سمت چپ کج شده و انگار یکم رشد کرده خیلى ناراحتم که اون بینى به اون قشنگى اینجورى شده خلاصه تصمیم گرفتم برم پیش خودش هفته پیش رفتم پیشش و دیدم اون مطب به اون شلوغى چقدر خلوت شده از بچه هاى اینجا شنیدم که مثل سابق دیگه عمل نمیکنه! در کمال ناباورى به من گفت که عملت نمیکنم چون این بینى خیلى قشنگه و من دست بزنم خراب میشه! گفتم دکتر این کجه! البته قبول کرد که کجه! من واقعاً میترسم با دکتر دیگه اى عمل کنم چون من عملم خیلى خوب بود اصلاً درد نداشتم یه کبودى خیلى جزیى داشتم و کلاً از اینکه بى حس بودم خیلى راضى بودم الان همه دکترها بیهوش میکنن و من از بیهوشى میترسم مخصوصاً عوارض بعدش 😖😖😖
هرگز پلی را که از روی آن عبور میکنی خراب نکن حتی اگر دیگر مسیرت به آنجا نمی خورد. در زندگی از اینکه چقدر مجبور می شوی از روی یک پل قدیمی عبور کنی تعجب خواهی کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستم خورد خودمو لایک کردم 😐
هرگز پلی را که از روی آن عبور میکنی خراب نکن حتی اگر دیگر مسیرت به آنجا نمی خورد. در زندگی از اینکه چقدر مجبور می شوی از روی یک پل قدیمی عبور کنی تعجب خواهی کرد
بانومنیر جان بیشتر خودم میفهمم ولى خیلى رفته رو مخم آخه چرا کار خودشو قبول نمیکنه! اصلاً عجیبه ها!
تازه بینیمو خیلی باریک کرده اون ناقرینگیشم رومخه البته همرو ناقرینه می کنه ولی خوب خدا کنه این چیزی که هست عوض شه حداقل الان که کوچیکه یه فرم بگیره واز صافی سرسرایش دراد نمی دونم فعلا اصلاراضی نیستم شاید بعدا نظرم عوض شه دوباره میام وضع جدیدمو می گم دعا کنید واسم دیگه از هر چی بینی وعمل متنفرم ولی من بینی قبل این عملمو بیشتر دوست داشتم البته تا الان شاید اینم قشنگ شه چه می دونم والا😕😦😌
ممنونم ولی چرا بینیو کوتاه می کنه کاری می کنه که دیگه نشه دست بهش زد بعد کجم هست فعلا نمی دونم شانس نداریم الان از اندازه وقدش اصلا راضی نیستم حالا ببینیم ورمش بخوابه چیزی ازش میمونه بیام واستون تعریف کنم