2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862506 بازدید | 9715 پست
بانومنیر جان بیشتر خودم میفهمم ولى خیلى رفته رو مخم آخه چرا کار خودشو قبول نمیکنه! اصلاً عجیبه ها!
هرگز پلی را که از روی آن عبور میکنی خراب نکن حتی اگر دیگر مسیرت به آنجا نمی خورد. در زندگی از اینکه چقدر مجبور می شوی از روی یک پل قدیمی عبور کنی تعجب خواهی کرد

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تازه بینیمو خیلی باریک کرده اون ناقرینگیشم رومخه البته همرو ناقرینه می کنه ولی خوب خدا کنه این چیزی که هست عوض شه حداقل الان که کوچیکه یه فرم بگیره واز صافی سرسرایش دراد نمی دونم فعلا اصلاراضی نیستم شاید بعدا نظرم عوض شه دوباره میام وضع جدیدمو می گم دعا کنید واسم دیگه از هر چی بینی وعمل متنفرم ولی من بینی قبل این عملمو بیشتر دوست داشتم البته تا الان شاید اینم قشنگ شه چه می دونم والا😕😦😌
ممنونم ولی چرا بینیو کوتاه می کنه کاری می کنه که دیگه نشه دست بهش زد بعد کجم هست فعلا نمی دونم شانس نداریم الان از اندازه وقدش اصلا راضی نیستم حالا ببینیم ورمش بخوابه چیزی ازش میمونه بیام واستون تعریف کنم
فقط غضروف بچه ها امروز بینیم خیلی خوب شده فقط یذره ناقرینست ولی تو مطب هر کی دید گفت خشکله اخه من از باریکیش ترسیدم اولش ولی الان خیلی قشنگتر شده بازم میام با خبرای جدید از نیم ماغم😂
الهى شکر که راضى هستى، یاه جون پره هاى بینى هم برش داد؟ فرم گوش تغییر نکرده؟ از همه مراحلت عکس بگیر لطفا بعدا برامون بدار
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
2827
2791
2779
2792