قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
پوست بینی ضخیم یا نازک رو دکتر تشخیص میده من واقعا اطلاعی از این مورد ندارم. اما مطمئنا پوستم نازک نیست یه کوچولو احساس میکنم سوراخهای بینی شبیه هم نیست که مطمئنا واسه ورم نامتقارن بینی است. الان چسب دارم نمیتونم عکس بگیرم.
عکس گذاشتن خیلی سخته باید بریزی تو لپ تاپ چشمها رو محو کنی .... واییییی به همین عکس راضی باشین. تو مطب هم میتونین کلی نمونه ببینین. به عکس اکتفا نکنید.
دلساخانوم اولا که من عکسای شمارو ندیدم اگه گذاشتی بگو کدوم صفحست برم ببینم اگه برداشتی که خب اگه خوب بود چرا برداشتی دوما شما که انتظار نداری همه بلندشیم بیایم مطب بینی شمارو ببینیم پس همینجا بزارید خیلی بهتره و آخر اینکه شما مطمئنی که داری به بچها کمک میکنی من که تو حرفای شما فقط هیجان کاذب مبینم
سلام دوستان. کسی میتونه به من راهنمایی بده ؟ من تقریبا دو سال پیش عمل کردم. دکترم هم گفت فقط چند روز چسب بزن. اوایل خوب بود ولی هرچی زمان گذشت بینی م کج و کوله شد و طی این دو سال همش تغییر میکرد.. راستش من از بینی و ساختارش و اصطلاحاش چیزی سر درنمیارم یعنی نمیدونم برم پیش یه دکتر دیگه ، چی باید بهش بگم در مورد ایراداش که اون رو اصلاح کنه ؟؟!!
دلسا شما که از کسی دیگه ایراد میگیری خودتم که عکس از نیم رخ نزاشتی در ضمن من از خدامه که بینی همه بچه های تاپیک خوب بشه و ایشالا همه دیر یا زود به بینی مطلوبشون میرسن ولی در مورد شما بهتر بود قبل ترمیم پیش یه مشاور میرفتین فکر کنم عمل های زیاد رو سیستم عصبیت تاثیر گداشته بهرحال پیشنهاد میکنم امشب یه قرص پروپرانولول بخوری برات خوبه