2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849530 بازدید | 9732 پست
پوست بینی ضخیم یا نازک رو دکتر تشخیص میده من واقعا اطلاعی از این مورد ندارم. اما مطمئنا پوستم نازک نیست یه کوچولو احساس میکنم سوراخهای بینی شبیه هم نیست که مطمئنا واسه ورم نامتقارن بینی است. الان چسب دارم نمیتونم عکس بگیرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلساخانوم اولا که من عکسای شمارو ندیدم اگه گذاشتی بگو کدوم صفحست برم ببینم اگه برداشتی که خب اگه خوب بود چرا برداشتی دوما شما که انتظار نداری همه بلندشیم بیایم مطب بینی شمارو ببینیم پس همینجا بزارید خیلی بهتره و آخر اینکه شما مطمئنی که داری به بچها کمک میکنی من که تو حرفای شما فقط هیجان کاذب مبینم
سلام دوستان. کسی میتونه به من راهنمایی بده ؟ من تقریبا دو سال پیش عمل کردم. دکترم هم گفت فقط چند روز چسب بزن. اوایل خوب بود ولی هرچی زمان گذشت بینی م کج و کوله شد و طی این دو سال همش تغییر میکرد.. راستش من از بینی و ساختارش و اصطلاحاش چیزی سر درنمیارم یعنی نمیدونم برم پیش یه دکتر دیگه ، چی باید بهش بگم در مورد ایراداش که اون رو اصلاح کنه ؟؟!!
دلسا شما که از کسی دیگه ایراد میگیری خودتم که عکس از نیم رخ نزاشتی در ضمن من از خدامه که بینی همه بچه های تاپیک خوب بشه و ایشالا همه دیر یا زود به بینی مطلوبشون میرسن ولی در مورد شما بهتر بود قبل ترمیم پیش یه مشاور میرفتین فکر کنم عمل های زیاد رو سیستم عصبیت تاثیر گداشته بهرحال پیشنهاد میکنم امشب یه قرص پروپرانولول بخوری برات خوبه