قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
من تا حالا دو بار مطب دکتر امیری زاد رفتم..ادیروز فقط ی بینی دیدم..ولی هر دو بار ازشون خواستم عکسای عملشون هم ترمیمی هم عمل بار اولو بهم نشون بدن..٣ماه بعد عمل عکس میگیرن ..ازشون خواستم بینی مل مل رو ببینم گفتن هنوز از بینیش عکس نگرفتیم ..دکتر بینی هاای خیلی داغون رو خوب عمل کرده بودن ولی همشون نیاز به عمل مجدد یا روتوش داشتن..بینی های اولیه دکتر هم خیلی با سلیقه من جور نبود مخصوصا نیم رخ های بینی
من دوستم با دکتر مجلسی عمل کرده عاالی شده ی بینی کاملا طبیعی ک اصلا مثل بقیه بینی های عمل شده نیست..من سبک بینی های اولیه دکتر مجلسی رو خیلی دوست دارم ولی مشکل اینجاست که من نیاز به پیوند غضروف دارم باید برم پیش کسی که مهارتش تو پیوند بالا باشه..و از غضروف مصنوعی هم استفاده نکنه
هر کاری کردم نشد. اما اقا مجید اصلا اینجوری نیست. من قبلا هم عکس گذاشتم اینجا. حتی بچه ها گفتن قبل عمل بهتر بودی. من بینیم خراب نشده.اما هیچ تغییر مثبتیم نکرده.
تو این عکس مشخصه ایراداش طول بینی بلند نوک بینی بدفرم حتی تیغه صافه صاف نیس با این اوصاف به نظرتون من بینیمو برا ترمیم دست ی دکتر معروفم ندم حله؟ اخه من از کارای دکتر نوری خوشم اومده.
رامان جان نوک بینی من پایه نداشت کلا افتاده بود کج هم بود پایه گذاشتن که حتما نیاز به غضروف داره دقیقا نمیدونم دکتر کارهای دیکه کرده ولی پیوند پوست نداشتم